Løs det problem, der giver fejlmeddelelsen "USB bandwidth exceeded" eller "USB connection problem" på Kinect'en til Xbox 360

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge din Kinect-sensor til Xbox 360:

USB bandwidth exceeded. (C0051010)

There's a USB connection problem. (C0051011)

Løsninger

Prøv at løse disse problemer ved at koble Kinect-sensoren fra Xbox 360-konsollen og derefter tilslutte den igen. Sådan gør du:

• Xbox 360 E-konsollen
  1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  1. Tænd for konsollen.
  2. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen ét ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der er årsag til problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
  1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  1. Tænd for konsollen.
  2. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen ét ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der er årsag til problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sørg for, at strømledningen er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer, og at USB-stikket fra Kinect'en er tilsluttet bag på konsollen.
  1. Tænd for konsollen.
  2. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen ét ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der er årsag til problemet. Hvis du fortsætter med at få vist Kinect USB-fejlmeddelelsen, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.