Lysbetingelser i rummet til Kinect

Løsninger

Godt lys

Sørg for, at der er lys nok i rummet til, at dit ansigt er helt synligt og jævnt belyst. Prøv at fjerne så meget lys som muligt fra sider og baggrund, især lys der kommer ind ad vinduer.

Spillerne skal være belyst forfra, ligesom hvis du skulle tage et billede af dem.

Sørg for, at rummet er veloplyst.

Dårligt lys

Nogle lysforhold kan gøre det vanskeligt for Kinect at identificere dig og registrere dine bevægelser.

Systemet fungerer bedst, hvis hverken spilleren eller sensoren er placeret i direkte sollys.