Brug et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor på din Xbox 360

Kinect-sensor Xbox Live Vision-kamera
Kinect-sensor Xbox Live Vision-kamera

Hvis du tilslutter både et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor til en Xbox 360-konsol, kan kun en af enhederne være aktiv:

Når du bruger... ... er denne enhed aktiveret:
Xbox Dashboard Kinect-sensor
Kinect-spil Kinect-sensor
Kinect-video Kinect-sensor
Spil, der bruger Vision-kameraet Vision-kamera

Du kan bruge Vision-kameraet til Kinect-video, hvis du slukker Kinect-sensoren. Du skal dog bruge hovedtelefoner til chat via Xbox Live, og automatisk zoom og panorering understøttes ikke. Find ud af, hvordan du aktiverer og deaktiverer Kinect-sensoren.

Du kan ikke bruge Kinect-sensoren til at indsætte billeder i Xbox Live-meddelelser. Hvis du vil føje billeder til en meddelelse, skal du bruge Vision-kameraet. Få mere at vide om meddelelser.