Xbox 360 Media Fjernbetjening (Ny)

Oversigt

En tegning af en Xbox 360 Media Fjernbetjening

Den nye Xbox 360 Media Fjernbetjening giver dig en endnu bedre Xbox-oplevelse. Den giver dig mulighed for at styre dvd- og cd-afspilning på Xbox 360, medieafspilning via Xbox Live eller tv-tjenesten på din Xbox 360-konsol, Xbox Dashboard og afbryder- og lydstyrkefunktionerne på mange fjernsyn.

Se denne video, hvor du kan få et overblik over Xbox 360 Media Fjernbetjening.

Se videoen Xbox 360 Media Remote. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan programmerer du media fjernbetjeningen til tv'et

Før media fjernbetjeningen kan bruges til at betjene dit tv, skal den programmeres til dit specifikke tv-mærke. Der er to måder at programmere media fjernbetjeningen på: manuel indtastning af tv-koden eller scanning efter tv-koden.

Bemærk! Efter 30 sekunder uden aktivitet afbrydes media fjernbetjeningens tv-programmeringstilstand. Når der trykkes på en vilkårlig knap på nær Select, 0-9 eller Channel Up/Down, vender media fjernbetjeningen tilbage til den oprindelige tilstand og afslutter programmeringstilstanden.

Se denne video, som viser, hvordan du programmerer media fjernbetjeningen til dit tv.

Se videoen Xbox 360 Media Remote om programmering. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Angiv en tv-kode

Du kan slå din kode op på vores websted og derefter angive den ved hjælp af fjernbetjeningen.

1. Slå koden til dit tv op. Se den komplette oversigt over koder (PDF).
  2. Tryk på knapperne Mute og 5, og hold dem nede samtidigt i to sekunder for at aktivere tv-programmeringstilstanden.
  3. Indtast dit tv's numeriske kode.
  4. Tryk på Select-knappen for at gemme koden og afslutte.

Når den rigtige kode er indtastet, skal du kunne trykke på TV Power-knappen og Volume-knappen på fjernbetjeningen for at betjene tv'et. Vend tilbage til trin 2, hvis det ikke fungerer.

Bemærk!
  • Media fjernbetjeningens lampe lyser grønt, når tilstanden til programmering af tv-koden er aktiv.
  • Media fjernbetjeningens lampe slukker kortvarigt efter hvert tal, du indtaster, og det næste tal må først indtastes, når den grønne lampe lyser igen.
  • Når du trykker på Select, blinker media fjernbetjeningens lampe tre gange for at bekræfte koden. Hvis den ikke blinker, har du indtastet en ugyldig kode og skal vende tilbage til trin 2.
Scan efter en tv-kode

Du kan sende en kodesekvens fra fjernbetjeningen til tv'et for at finde den rigtige kode til tv'et, hvis du ikke kender den.

1. Tænd tv'et, og peg på det med media fjernbetjeningen.
  2. Tryk på knapperne Mute og 5, og hold dem nede samtidigt i to sekunder for at aktivere tv-programmeringstilstanden.
  3. Tryk på knappen Channel Up flere gange for at sende en kode fra media fjernbetjeningen til tv'et for hvert tryk på knappen. Du går en kode frem for hvert tryk på Channel Up.
  4. Tv'et slukker, når den rigtige kode sendes fra media fjernbetjeningen til tv'et. Tryk på Select-knappen for at bekræfte koden.

Hvis tv'et slukker, og du derefter ved en fejltagelse fortsætter med at trykke på Channel Up, så du forsætter forbi den rigtige kode, skal du trykke på Channel Down for at gå tilbage til den rigtige kode. Tv'et tænder igen, når du er tilbage ved den rigtige kode. Tryk på Select-knappen for at bekræfte koden.

Bemærk!
  • Media fjernbetjeningens lampe lyser grønt, når tilstanden til programmering af tv-koden er aktiv.
  • Hvis du under en scanning i tv-programmeringstilstand trykker på Channel Down efterfulgt af Channel Up (eller Channel Up efterfulgt af Channel Down) for at skifte scanningsretning og vender tilbage til den oprindelige kode, afslutter media fjernbetjeningen tv-programmeringstilstanden. Fjernbetjeningen indstilles til den samme kode, som den havde, da du startede tv-programmeringen.
  • Giv tv'et tid til at reagere på kommandoen og slukke, når du har trykket på Channel Up/Down-knappen. Nogle fjernsyn er længere tid om at reagere på sluk-kommandoen end andre.
  • Når du trykker på Select, blinker media fjernbetjeningens lampe tre gange for at bekræfte koden.
  • Når den rigtige kode er indtastet, skal du kunne trykke på TV Power-knappen og Volume-knappen på fjernbetjeningen for at betjene tv'et. Vend tilbage til trin 2, hvis det ikke fungerer.
Sådan gendannes media fjernbetjeningens standardindstillinger

Med standardindstillingerne styrer media fjernbetjeningen kun Xbox 360-konsollen. Volume- og Mute-knapperne styrer tv-tjenesten via xbox 360-konsollen.

1. Tryk på knapperne Mute og 5, og hold dem nede samtidigt i to sekunder for at aktivere tv-programmeringstilstanden.
  2. Skriv koden 9999, og tryk på Select.

Sådan bruger du media fjernbetjening

Se denne video, der viser, hvordan du bruger media fjernbetjeningen med Xbox 360.

Se videoen for at lære, hvordan du bruger media fjernbetjeningen med din Xbox 360. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Media fjernbetjeningen har flere kategorier af knapper:

Tv-styrefunktioner: Disse omfatter On/Off, Volume Up/Down, Mute og TV Input.

Xbox 360-styrefunktioner til tv-tjeneste: Hvis du får Live TV på din Xbox 360-konsol, betjenes det med Channel Up/Down, Guide, Live TV, Info og Last. Record kan kun optage indhold på en DVR fra din tv-tjenesteudbyder.

Styrefunktioner til medieafspilning: Brug Play/Pause, Skip Forward, Fast Forward, Skip Back, Fast Back og Display til at betjene dvd, cd eller streamede medier.

Styrefunktioner til navigation: Disse omfatter knapperne A , B , X og Y , D-blok (op, ned, venstre, højre), Back and Select.

Xbox Guide-betjening : Giver dig når som helst adgang til Xbox Guide.