Fejlen "Microphone calibration is busy"

Fejlfinding

Microphone calibration was still busy from the last time it was run (8AC80001)
Wait a few moments, and try again.

Denne meddelelse betyder, at Kinect-sensoren er optaget. Hvis du får vist denne meddelelse, skal du vente 90 sekunder, før du prøver at bruge sensoren igen.

Hvis du har ventet 90 sekunder, og du stadig får vist meddelelsen, skal du genstarte konsollen.

Hvis disse trin ikke afhjælper problemet, kan du se Fejlfinding i forbindelse med lydproblemer i Kinect for at få hjælp til lydkalibrering.