Fejlmeddelelsen "There's a problem with the microphone in your sensor" på Xbox 360

Problem

Følgende fejlmeddelelse vises på din Xbox 360:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Det betyder, at der er et problem med Kinect-sensoren.

Løsning

Start med at kontrollere, om sensoren er tilsluttet korrekt. Sådan gør du:

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og tilslut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.

Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  3. Tænd for konsollen.

Den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Tilslut USB-stikket til USB-porten bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal sensoren repareres. Gå til devicesupport.microsoft.com for at komme i gang med reparationsprocessen.