Fejlen "A problem has occurred" og et rødt lys på Kinect-sensoren til Xbox 360

Lyset på Kinect-sensoren lyser rødt.

En rød lampe, der lyser, fremhæves på forsiden af en Kinect-sensor.

Du kan også få vist en af følgende fejlmeddelelser:

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C000022D)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C00000C2)

A problem has occurred with your Kinect Sensor (C000009c)

Det betyder, at sensoren muligvis ikke er tilsluttet korrekt til din Xbox 360-konsol, eller at konsollens software skal opdateres.

Løsninger

Løsning 1: Opdater softwaren til din konsol

1. Indsæt en Kinect-spildisk.
Konsollens diskskuffe er åben, og der indsættes en disk i forbindelse med en Xbox-konfiguration.
  1. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  2. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

3. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Kontrollér, at kablerne er tilsluttet korrekt

Xbox 360 E-konsollen

1. Sluk for konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  2. Tilslut sensorkablet til AUX-stikket bag på konsollen.
En hånd tilslutter Kinect-kablet til AUX-porten bag på konsollen.
  1. Tænd for konsollen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og tilslut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
En hånd tilslutter Kinect-kablet til AUX-porten bag på konsollen.
  1. Tænd for konsollen.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

Bemærk! På en original Xbox 360-konsol kan det lys, der findes cirka midt på kablet, lyse rødt.

To hænder sætter Kinect-sensorens ledning i konsollen og en stikkontakt.
  1. Sluk for konsollen.
  2. Tjek, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  3. Kontrollér, at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.

Det lys, der findes cirka midt på kablet, skal være grønt.
En grøn lampe, der lyser, er fremhævet cirka midt på Kinect-kablet.

Er lyset ikke grønt? Prøv at tilslutte adapteren til en anden kontakt for at tjekke, om kablet fungerer korrekt. Hvis lyset stadig ikke er grønt, skal du benytte et andet kabel. Du kan bestille et nyt kabel hos Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Du skal evt. registrere konsollen.

1. Tænd for konsollen.

Sådan anmoder du om en reparation

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.