Sådan foretager du fejlfinding i forbindelse med Xbox 360-sættet til hurtig batteriopladning

Når du bruger Xbox 360-sættet til hurtig batteriopladning, kan der opstå et af følgende problemer:

• De genopladelige Xbox 360-batterier bliver ikke opladet.
  • Batterierne tager lang tid om at blive opladet.
  • Opladningssættet kan ikke tændes.
  • Lysene på opladningssættet lyser ikke korrekt.

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding ved problemer med Xbox 360-sættet til hurtig batteriopladning.

Løsninger

Hvis du vil foretage fejlfinding af problemer med Xbox 360-sættet til hurtig batteriopladning, skal du prøve løsningerne til hvert enkelt symptom nedenfor.

Lysdioden lyser ikke, efter du har isat batterier

Dette problem opstår, hvis batterierne er defekte, eller hvis opladningssættet ikke kan genkende batterierne som genopladelige Xbox 360-batterier.

Hvis dette problem opstår, skal du forsigtigt tage batterierne ud og isætte nogle nye.

Lysdioden lyser rødt og slukkes, efter du har isat batterier

Dette problem opstår, hvis batterierne ikke kan holde en opladning.

Bemærk! Hvis opladningssættet i løbet af de første 15 minutter af opladningen registrerer, at batterierne ikke kan oplades, slukkes den røde lysdiode.

Hvis dette problem opstår, skal du forsigtigt tage batterierne ud og isætte nogle nye.

Lysdioden lyser grønt og slukkes derefter, hvis der ikke er isat batterier

Opladningssættet fungerer korrekt. Når du har tilsluttet strømledningen, lyser begge lysdioder grønt i ét sekund for at angive, at opladningssættet er tændt og klart til at oplade genopladelige batterier.

Lysdioden lyser ikke, når strømledningen tilsluttes

Dette problem opstår, hvis der er fejl på opladningssættet eller netledningen.

Prøv disse trin for at løse problemet:

• Sørg for, at netledningen sidder ordentligt fast nederst på opladningssættet.
  • Tag netledningen ud af stikkontakten. Undersøg, om der er synlige fejl på netledningen. Hvis du finder fejl, skal du kassere den og bruge en anden.

Der kommer en summen eller brummelyd fra opladningssættet

Opladningssættet fungerer korrekt. Hvis batterierne er tilsluttet opladningssættet, selvom de er fuldt opladet, kan der komme en svag summen eller brummelyd fra opladningssættet.

Opladningssættet er lang tid om at oplade batterierne

Opladningssættet vil normalt være fire timer om at oplade batterierne. Opladningstiden kan dog variere. Hvis opladningen tager betydeligt længere tid, f.eks. syv timer, kan der være fejl på én af komponenterne.

Prøv disse trin for at løse problemet:

• Undersøg, om der er synlige fejl på opladningssættet. Hvis du bemærker lækage, f.eks. et pulveragtigt stof, som kommer fra batterierne, er batterierne beskadiget. Kassér batterierne på forsvarlig vis, og isæt nye batterier.
  • Hvis opladningssættet føles varmt, mens det oplader batterierne, kan batterierne være beskadiget. Kassér batterierne på forsvarlig vis, og isæt nye batterier.