Det genopladelige batteri oplades ikke, når det er sluttet til Xbox 360 spille- og opladningssættet

De genopladelige batterier til Xbox 360 oplades muligvis ikke, når du tilslutter Xbox 360 spille- og opladningssættet til den trådløse Xbox 360-controller. Dette kan ske af følgende årsager:

• Batteriet har nået opladningsgrænsen. (Se afsnittet "Flere oplysninger").
  • Der er et problem med opladerkablet.
  • Der er et problem med batteriet.

Løsninger

Find først ud af, hvilken del af opladningssystemet der forårsager problemet:

• Trådløs Xbox 360-controller
    Prøv at bruge AA-batterier, eller prøv at sætte nogle andre genopladelige Xbox 360-batterier i controlleren for at tjekke, om der er noget galt med controlleren. Hvis controlleren fungerer med andre batterier, skyldes problemet ikke controlleren.
  • Xbox 360 spille- og opladerkabel
    Hvis du har et andet spille- og opladerkabel, kan du prøve at tilslutte det for at oplade batteriet. Hvis batteriet oplades korrekt med et andet opladerkabel, er dit opladerkabel beskadiget.
  • Det genopladelige batteri
    Brug en vatpind med lidt isopropylalkohol til at rense de fire gyldne kontakter på de genopladelige batterier til Xbox 360 og på den trådløse Xbox 360-controller. Prøv også at bruge nogle andre Xbox 360 – genopladelige batterier sammen med opladningskablet. Hvis det andet batteri oplades korrekt, er batteriet beskadiget.

Når du har fundet ud af, hvilken del der forårsager problemet, skal du udskifte den del, der ikke virker.

Flere oplysninger

Genopladelige batterier slides op med tiden. Et genopladeligt batteris levetid afhænger af, hvor ofte du bruger batteriet, og hvor ofte du oplader det. Hvis du bruger batteriet ofte, holder det ikke så længe, som hvis du kun bruger det lejlighedsvis.