Muligheder for montering af Kinect-sensoren til Xbox 360

Løsninger

Kinect-sensoren er designet til at stå på en hylde lige over eller under dit tv. Hvis du ikke kan finde den rigtige placering til sensoren, kan følgende tilbehør muligvis være en hjælp:

Tv-beslag til Kinect-sensor

Med tv-beslaget til Kinect-sensoren kan sensoren monteres oven på de fleste fladskærme. Beslaget kan bruges til fladskærme, der er 60 tommer eller mindre.

Kinect-vægbeslag

Brug Kinect-vægbeslaget til at montere sensoren på væggen over dit tv.

Kinect-gulvstativ

Monter Kinect-sensoren på det 0,6 meter høje Kinect-gulvstativ.

Tv-monteringsclips til Kinect

Brug tv-monteringsclips til Kinect til at montere Kinect-sensoren oven på dit fladskærms-t.

Kinect-forlængerkabel

Hvis sensorkablet ikke er langt nok til din opstilling, kan du bruge et forlængerkabel til at gøre Kinect-kablet 3 meter længere.