Mere om Kinect-sensorens placering

Løsninger

Korrekt placering af Kinect-sensoren giver den bedste kropssporing og talegenkendelse. Her er et par tip:

Placer Kinect-sensoren i den korrekte højde

En Kinect-sensor er monteret lige over et TV og centreret. Der er et tjekmærke ud for billedet. En Kinect-sensor er placeret på gulvet foran et TV på et bord. Der er et rødt

Sensoren fungerer bedst, når den er placeret fra 0,6 til 1,8 meter over gulvet. Den bedste position er 15 cm over eller under tv'et.

Bemærk! Hvis rummet er lille, skal du prøve at anbringe sensoren så tæt på 1,8 meter som muligt.

Centrer Kinect-sensoren vandret

En Kinect-sensor er monteret lige over midten af et TV. Der er et tjekmærke ud for billedet. En Kinect-sensor er placeret i nærheden af det nederste højre hjørne på et TV. Der er et rødt

Sensoren vil fungere, hvis den anbringes ved siden af tv’et, men den fungerer bedst, hvis du centrerer den i forhold til tv-skærmen.

Kinect-sensoren må ikke anbringes i nærheden af en højttaler eller på en vibrerende overflade

En Kinect-sensor er centreret lige under et TV og mellem to stereohøjttalere med lige langt til hver højttaler. Der er et tjekmærke ud for billedet. En Kinect-sensor er anbragt oven på den ene af to højttalere, der er placeret på hver side af et TV. Der er et rødt

Placer sensoren mindst 0,3 m fra en højttaler. Ved højere tv-lydstyrker skal der mindst være op til 0,9 m mellem sensoren og en højttaler.

Anbring ikke sensoren på konsollen, på andet elektronisk udstyr eller på genstande, der vibrerer.

Placer Kinect-sensoren nær kanten af et plant og stabilt underlag

En Kinect-sensor med et grønt LED-lys er placeret tæt på den forreste kant på et skab. Der er et tjekmærke ud for billedet. En Kinect-sensor med et rødt LED-lys er placeret lidt væk fra den forreste kant på et skab. Der er et rødt

Sensoren kan ikke se dine fødder, hvis den står for langt tilbage.

Placer Kinect-sensoren, så dens bevægelser ikke blokeres

En Kinect-sensor er placeret foran et TV på et skab, der har glasdøre. Der er et tjekmærke ud for billedet. En Kinect-sensor er placeret inde i et TV-skab, der har glasdøre. Der er et rødt

Sensoren må ikke anbringes bag en skabsdør (heller ikke en glasdør) eller på en smal hylde.

Anbring sensoren et sted, hvor den kan vippe og automatisk justeres.

Hvis der sidder et stykke bobleplast mellem sensorbasen og sensorhovedet, skal du fjerne det.