Konfigurer og brug Xbox 360 Chatpad

Send sms-beskeder fra konsollen

Det er nemt at chatte med vennerne på Xbox Live, når du bruger Xbox 360 Chatpad.

Tilslut din chatpad til en Xbox 360-controller, så du hurtigt kan sende sms-beskeder og skrive tekst.

Slut Xbox 360 Chatpad til en controller

Det er let at udføre konfigurationen. Du skal først tilslutte controlleren.

Bemærk!

• Xbox 360 Chatpad er kun beregnet til brug med traditionelle eller trådløse Xbox 360-controllere.
  • Chatpad'en kan ikke bruges på en controller, der er tilsluttet en pc.
  • Før du sluttet chatpad'en til controlleren, skal du sørge for, at din Xbox 360-konsol er opdateret. Det gør du ved at oprette forbindelse til Xbox Live.
  • Sørg for at slukke controlleren, inden du slutter den til chatpad'en, så der ikke sker noget, hvis du kommer til at trykke på en knap ved et uheld.

Slut Xbox 360 Chatpad til en controller

1. Vend controlleren og din Xbox 360 Chatpad på hovedet. Enhedernes overside skal vende mod dig, og de skal vende på hovedet. (Se illustrationen i dette afsnit).
  2. Hold controlleren i begge hænder, og sørg for, at chatpad'en er på linje med bunden af controlleren. Forbindelsesstikket på din chatpad (metaltappen) skal være på linje med controllerens udvidelsesport (det lille hul).
  3. Skub din chatpad på plads på controlleren med et jævnt tryk med det yderste af fingrene, indtil de to dele låses fast. Der lyder et klik, når chatpad'en sidder korrekt, og der er intet mellemrum mellem chatpad'en og controlleren.

Bemærk! Hvis du har sluttet en chatpad korrekt til controlleren og tænder controlleren, lyser det hvide baggrundslys på din chatpad, når du trykker på en tast. Hvis dette ikke sker, er chatpad'en ikke tilsluttet korrekt. Afbryd forbindelsen til controlleren, og prøv at udføre disse trin igen. Sørg for, at tappene på chatpad'en er på linje med hullerne på controlleren, og tryk forsigtigt, men med et fast tryk, din chatpad på plads på controlleren, indtil de to dele låses fast.

Slut Xbox 360 Chatpad til hovedtelefoner

Du kan slutte trådløse Xbox 360-hovedtelefoner til din chatpad. Slut hovedtelefonerne til det 2,5 mm brede lydstik på din chatpad.

Du kan finde flere oplysninger i Tilslut hovedtelefoner til din Xbox 360-konsol.

Brug af Xbox 360 Chatpad

Bemærk! Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du bruger chatpad, i brugervejledningen til Xbox 360 Chatpad.

Et par tip til, hvordan du kommer i gang…

• Alle tegn på chatpad'en skrives med småt. Tryk på SHIFT, hvis du vil skrive et stort bogstav.

• Tryk på knappen Messenger for at få hurtig adgang til venner.

• Tasterne er baggrundsbelyste, så du kan skrive i mørke.