Brug overførselskabel til Xbox 360-harddisk

Se, hvordan du overfører indhold

Hvis du har købt en ny Xbox 360-konsol, kan du overføre alt – spil, videoer, musik, gemte spil, gamertags og selv dine vinderresultater – til din nye konsol.

Bemærk! Hvis du kun skal flytte en lille smule indhold (32 GB eller mindre), kan du bruge en USB-lagerenhed til at flytte indholdet til den nye konsol. Få mere at vide om brug af en USB-lagerenhed.

Overførselskablet til Xbox 360 kan købes online fra Microsoft Store eller fra en lokal spilforhandler.

picture

Vigtigt! Brug kun overførselskablet til Xbox 360 til at flytte dit indhold. Microsoft giver ikke nogen licens, support eller garanti for funktionaliteten af kabler, der er fremstillet af andre producenter.

Hvis du vil overføre indhold til din nye konsol, skal du bruge dataoverførselskablet og den nyeste konsolsoftware. Den nemmeste måde at opdatere konsollens software på er at oprette forbindelse til Xbox Live. Få at vide, hvordan du opdaterer softwaren på konsol.

Når du har den nyeste konsolsoftware og et overførselskabel til Xbox 360, er du klar til at overføre indhold.

Bemærk! Med start fra oktober 2011 kan overførselskablet til Xbox 360 bruges til at overføre indhold mellem enhver kombination af to Xbox 360-harddiske (Xbox 360 S-harddiske eller originale Xbox 360-harddiske).

Sådan overføres indhold til en anden konsol

Trin til brug af overførselskablet til Xbox 360-harddisken

1. Sluk for begge konsoller.
  2. Fjern harddisken fra din gamle Xbox 360-konsol. Få at vide, hvordan du fjerner en konsols harddisk.
  3. Tilslut overførselskablet til harddisken, og sæt den anden ende af overførselskablet i en USB-port på destinationskonsollen (som vist nedenfor).

Når begge ender af kablet er tilsluttet, er du klar til at overføre.

Xbox 360 S-harddisk og Xbox 360 E-harddisk
picture
Den originale Xbox 360-harddisk
picture
  1. Tænd for den nye konsol. Hvis du har den nyeste konsolsoftware installeret, vises følgende meddelelse:
picture
  1. Vælg Yes, transfer to console.
picture
  1. Vælg Start for at starte overførsel af indhold.

Overførslen kan tage flere timer, afhængigt af hvor meget indhold du har lagret på din gamle harddisk. Når overførslen er gennemført, kan du logge på Xbox Live og opleve din nye Xbox 360-konsol.

Indholdslicenser

Når dit indhold er overført til den nye konsol, kan der stadig være indhold, der er tilknyttet den gamle Xbox 360-konsol. Tag det helt roligt. Du vil stadig kunne afspille indholdet på din nye konsol, så længe du logger på Xbox Live med det gamertag, der oprindeligt blev brugt til at købe indholdet.

Men hvis du vil bruge alt det overførte indhold uden at logge på Xbox Live eller med et andet gamertag, skal du overføre indholdslicenserne til den nye konsol. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live med det gamertag du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
  3. Gå til Your Billing Options, og vælg derefter License Transfer.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at overføre dine indholdslicenser.