Brug overførselskabel til Xbox 360-harddisk

Se, hvordan du overfører indhold

Hvis du har købt en ny Xbox 360-konsol, kan du overføre alt – spil, videoer, musik, gemte spil, gamertags og selv dine gennemførelser – til din nye konsol.

Bemærk! Hvis du kun skal flytte lidt indhold (32 GB eller mindre), kan du bruge en USB-lagerenhed til at flytte indholdet til den nye konsol. Få mere at vide om brugen af en USB-lagerenhed.

Du kan muligvis købe overførselskablet til Xbox 360-harddisken online fra Microsoft Store eller fra en spilforhandler.

Overførselskablet til Xbox 360-harddisk

Vigtigt! Brug kun overførselskablet til Xbox 360-harddisk til at flytte dit indhold. Microsoft giver ikke nogen licens, support eller garanti for funktionaliteten af kabler, der er fremstillet af andre producenter.

Hvis du vil overføre indhold til din nye konsol, skal du bruge overførselskablet og den nyeste konsolsoftware. Den nemmeste måde at opdatere konsollens software på er ved at oprette forbindelse til Xbox Live. Få at vide, hvordan du opdaterer softwaren på konsollen.

Når du har den nyeste konsolsoftware og et overførselskabel til Xbox 360-harddisk, er du klar til at overføre indhold. Du kan bruge overførselskablet til Xbox 360-harddisk til at overføre indhold mellem enhver kombination af to Xbox 360-harddiske (Xbox 360 S-harddiske eller harddiske i den oprindelige Xbox-konsol).

Sådan overfører du indhold til en anden konsol

Vejledning til brug af overførselskablet til Xbox 360-harddisken

Se videoen "Vejledning til brug af overførselskablet til Xbox 360-harddisken". Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

1. Sluk for begge konsoller.
  2. Fjern harddisken fra din gamle Xbox 360-konsol. Få at vide, hvordan du fjerner en konsols harddisk.
  3. Tilslut overførselskablet til harddisken, og sæt den anden ende af overførselskablet i en USB-port på destinationskonsollen (som vist nedenfor).

Når begge ender af kablet er tilsluttet, er du klar til at overføre.

Xbox 360 S-harddisk og Xbox 360 E-harddisk
Pile viser tilslutningen af harddisken til Xbox 360 S og Xbox 360 E
Den oprindelige Xbox 360-harddisk
Pile viser tilslutningen af harddisken til den oprindelige Xbox 360
  1. Tænd for den nye konsol. Hvis du har den nyeste konsolsoftware installeret, vises følgende meddelelse:
En skærm viser meddelelsen
  1. Vælg Yes, transfer to console.
Skærmen
  1. Vælg Start for at starte overførsel af indhold.

Overførslen kan tage flere timer, afhængigt af hvor meget indhold du har lagret på din gamle harddisk. Når overførslen er gennemført, kan du logge på Xbox Live og bruge din nye Xbox 360-konsol.

Indholdslicenser

Når dit indhold er overført til den nye konsol, kan der stadig være indhold, der er tilknyttet den gamle Xbox 360-konsol. Men bare rolig – du vil stadig kunne afspille indholdet på din nye konsol, så længe du logger på Xbox Live med det gamertag, der oprindeligt blev brugt til at købe indholdet.

Hvis du vil bruge alt det overførte indhold uden at logge på Xbox Live eller med et andet gamertag, skal du overføre indholdslicenserne til den nye konsol. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live med det gamertag, du brugte til at købe indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
Feltet Account er fremhævet på hovedskærmen med Xbox 360-indstillinger
  1. Gå til Your Billing Options, og vælg License Transfer.
  2. Følg vejledningen for at overføre dine indholdslicenser.