Stemmegenkendelse og chat med Kinect på Xbox 360

Oversigt

Med Kinect-stemmegenkendelse kan du styre din Xbox 360-konsol ved hjælp af stemmekommandoer.

Kinect-stemmegenkendelse

Om stemmegenkendelse

Mikrofonikonet betyder, at du kan begynde at tale for at interagere med Kinect.

Start med at sige "Xbox", og læs derefter en af indstillingerne på skærmbilledet højt.

Understøttede landestandarder

Med Kinect kan du styre din Xbox 360-konsol med stemmen.

Talegenkendelse understøttes med følgende landestandarder og på følgende sprog:

Lande Sprog
Australien Engelsk
Brasilien Portugisisk
Canada Engelsk
Canada Fransk
Frankrig Fransk
Tyskland Tysk
Irland Engelsk
Italien Italiensk
Japan Japansk
Mexico Spansk
New Zealand Engelsk
Spanien Spansk
Schweiz Fransk
Schweiz Tysk
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk

På dette sted kan du altid se, om der er kommet opdateringer til stemmegenkendelse på andre sprog.

Bemærk! Bing Voice Search understøttes med følgende landestandarder og på følgende sprog:

Lande Sprog
Australien Engelsk
Canada Engelsk
Tyskland Tysk
Irland Engelsk
New Zealand Engelsk
Spanien Spansk
Schweiz Fransk
Schweiz Tysk
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk

Ord på skærmen vises på det sprog, der er angivet for din Xbox Live-konto, eller på det sprog, der er angivet på din Xbox 360-konsol.

Find konsollens indstilling for sprog og landestandard

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings, og vælg derefter Language and Locale.

Bemærk! Når du har oprettet forbindelse til Xbox Live, bruger Kinect'en det sprog, der er valgt for din Xbox Live-konto.

Få at vide, hvordan du ændrer sproget for din konsol og Xbox Live-konto

Kom i gang

Før du går i gang, skal du logge på Xbox Live for at sikre dig, at konsollens software er opdateret.

Du opnår de bedste resultater med følgende:

En klar sensor

Hvis lyset på sensoren er grønt, er sensoren tilsluttet og klar til brug.

Kontrollér, at talegenkendelse er slået til. Få mere at vide.

God placering af sensoren

• Placer sensoren mindst 0,3 m fra en højttaler. Ved højere tv-lydstyrker skal der mindst være op til 0,9 m mellem sensoren og en højttaler.
  • Undgå at placere sensoren i direkte sollys.
  • Anbring ikke sensoren på konsollen, på andet elektronisk udstyr eller på genstande, der vibrerer.

Minimal baggrundsstøj

• Prøv at eliminere udefrakommende lyde og lyde fra omgivelserne.
  • Hold sensoren på afstand af vindstøj, f.eks. en ventilator eller en luftkanal.

Tydelighed

Tal tydeligt med din naturlige stemme.

Vi anbefaler, at du kører lydtuneren, hvis...

• Kinect har problemer med at høre dine stemmekommandoer.
  • Du ikke kan høres ordentligt, når du chatter.
  • Kinects stemmestyrefunktioner aktiveres på tidspunkter, hvor du ikke vil have det.
  • Du har flyttet Kinect.
  • Du har ændret placeringen eller antallet af højttalere i rummet.

Start Kinect-lydtuneren

Brug Kinect-lydtuneren til at kalibrere lyd til spilleområdet. Brug lydtuneren, hvis du har flyttet Kinect eller har tilføjet højttalere, eller hvis du oplever et eller flere af følgende problemer:

• Kinect-stemmekommandoerne fungerer ikke som forventet.
  • Andre spillere kan ikke høre dig.
  • Andre spillere hører et ekko, når du deltager i et spil eller en chatsession.

Før du begynder, skal du sørge for, at der ikke er tilsluttet hovedtelefoner med kabel til en controller.

1. Tryk på Guide-knappen.
  1. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect Tuner.
  2. Vælg Audio, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du chatter med venner, under Chat og kommuniker ved hjælp af Xbox Live.