Kinect-fejlen "for tæt på" eller "for langt væk"

Fejlfinding

Hvis du får vist en af følgende meddelelser, har Kinect-sensoren problemer med at se dig:

Too far away (809B100A)
Kinect can barely see you. Ryk tættere på, og prøv igen.

Too close (809B100B)
You're standing too close to the sensor. Ryk længere væk, og prøv igen.

Du kan prøve at bruge Kinect-tuneren for at løse problemet. Få mere at vide.

Hvis du allerede har prøvet at bruge Kinect-tuneren, kan du prøve at kalibrere Kinect-sensoren. Få mere at vide.

Hvis du stadig får vist denne meddelelse, efter du har kørt tuneren og har genkalibreret Kinect-sensoren, skal du kontakte Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.