Lagerenheder til Xbox 360

Oversigt

Få mere at vide om Xbox 360-lagerenheder, og hvordan Xbox 360-indhold kan gemmes og flyttes. Du kan gemme og flytte indhold mellem konsoller ved hjælp af følgende tilbehør.

Xbox 360-harddiske

Tilslut en Xbox-harddisk for at øge lagerkapaciteten på konsollen.

Harddisk til Xbox 360 E og Xbox 360 S Harddisk til den originale Xbox 360-konsol
picture picture

Overførselskabel til Xbox 360-harddisk

Brug Xbox 360-dataoverførselskablet til at overføre indhold til en ny konsol. Du kan finde flere oplysninger om dette under Sådan bruger du overførselskablet til Xbox 360 eller i følgende video.

Vejledning til brug af overførselskablet til Xbox 360-harddisken

picture

Brug dette overførselskabel til at overføre indhold mellem enhver kombination af to Xbox 360-harddiske (Xbox 360 S-harddiske eller originale Xbox 360-harddiske).

-eller-

picture

Dette ældre overførselskabel kan overføre indhold fra en original Xbox 360-harddisk til enhver Xbox 360-konsol.

USB-flashdrev til Xbox 360

picture
  • Gem eller flyt op til 16 GB indhold med Xbox 360 USB-flashdrevet fra SanDisk (forhåndskonfigureret).
  • Kompatibel med både Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsol.

Bemærk! Du kan bruge USB-flashdrev til at gemme op til 32 GB indhold. De skal være konfigureret som Xbox 360-hukommelsesenheder. Få at vide, hvordan du formaterer et USB-flashdrev til en Xbox-konsol.

Xbox 360-hukommelsesenhed (kun den originale Xbox 360-konsol)

picture

Gem eller flyt op til 512 MB indhold.

Understøttet indhold

Tabellen nedenfor viser, hvilke typer indhold der kan gemmes på en harddisk, et USB-flashdrev og en Xbox 360-hukommelsesenhed.

IndholdstypeXbox 360-harddiskeUSB-flashdrevXbox 360-hukommelsesenhed
Xbox-spildataxxx
Temaer, ikoner, avatarelementer, spilindhold, demoer og trailerexxx
Arcade-titlerxxx
Facebook- og Twitter-siderxxx
Xbox 360-spilxxx
Xbox 360-spil efter behovxxx
Filmxx
Musikfiler (.mp3, .wma)x
Spil til den originale Xboxx

Formatér en lagerenhed

Vigtigt! Når du formaterer en lagerenhed, slettes alle oplysninger, som er gemt på enheden, og de kan ikke gendannes. Du skal sikre dig, at du enten ikke længere vil have de oplysninger, der er gemt på enheden, eller at du har lagt en sikkerhedskopi af oplysningerne på en anden enhed, før du fortsætter.

Sådan formateres en lagerenhed

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.

2. Vælg Storage eller Memory.

3. Vælg den lagerenhed, du vil formatere, og tryk derefter på Y på controlleren.

4. Vælg Format. Der vises følgende fejlmeddelelse:
    This will delete all content on this device. Do you wish to continue?

5. Vælg Yes for at formatere lagerenheden.

6. Hvis du bliver bedt om at angive konsollens serienummer, skal du gøre det og derefter vælge Done. Dette trin er med til at beskytte mod utilsigtet formatering.

Konsollens serienummer findes bag på konsollen og bag den ovale åbning på konsollens forside.

Serienummerets placering på Xbox 360 E-konsollen
picture
Serienummerets placering på Xbox 360 S-konsollen Serienummerets placering på den originale Xbox 360 S
picture picture

Omdøb din lagerenhed

Du kan omdøbe en Xbox 360-harddisk, en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev.

Sådan omdøber du en lagerenhed

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.

2. Vælg Storage eller Memory.

3. Vælg den lagerenhed, du vil omdøbe, og tryk derefter på Y på controlleren.

4. Vælg Rename.

5. Brug tastaturet på skærmen til at angive et navn til lagerenheden.

Bemærk! Lagerenhedens navn må højst være på 26 tegn.