Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening – et overblik

Oversigt

En tegning af en Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening

Med en Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening kan du styre dit tv og afspilningen af dvd'er og cd'er via Xbox 360, Windows Media Center og Xbox Dashboard.

Konfigurer din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening

Isæt batterierne

Benyt følgende fremgangsmåde til at isætte batterierne til din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening:

1. Fjern batteridækslet.
  2. Isæt to nye AA-batterier (LR6) som vist på undersiden af batteridækslet. Enheden fungerer bedst, hvis du ikke bruger genopladelige AA-batterier.
  3. Sæt batteridækslet på igen.

Programmér din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening til et tv

Før du kan bruge din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening med et tv, skal du programmere fjernbetjeningen, så den kan bruges med dit specifikke tv-mærke. Du kan manuelt indtaste tv-koden, eller du kan foretage en søgning for at finde tv-koden.

Manualen til Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening indeholder en liste over koder til mange populære tv. Du finder den opdaterede liste over tv-koder på siden til Xbox 360 Media Fjernbetjening (ny).

Bemærk! Når du programmerer din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening, vil fjernbetjeningen forlade skærmen efter 30 sekunders inaktivitet. Tryk på en vilkårlig knap undtagen knapperne 0 til 9, CH+ og CH– for at gendanne fjernbetjeningen til de oprindelige indstillinger.

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil indtaste en tv-kode manuelt:

1. Tænd tv'et, og peg med fjernbetjeningen mod tv'et.
  2. Tryk på knappen TV og knappen OK på samme tid, og hold knapperne nede i to sekunder. Alle knapperne på fjernbetjeningen lyser i to sekunder. Derefter er det kun de numeriske tv-knapper (1 til 12), der forbliver tændt.
  3. Indtast koden til tv'et.
  4. Tryk igen på TV-knappen for at gemme koden og afslutte.

Alle knapperne på fjernbetjeningen blinker tre gange for at bekræfte dit valg.

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil søge efter en tv-kode:

1. Tænd tv'et, og peg med fjernbetjeningen mod tv'et.
  2. Tryk på knappen TV og knappen OK på samme tid, og hold knapperne nede i to sekunder. Alle knapperne på fjernbetjeningen lyser i to sekunder. Derefter er det kun de numeriske tv-knapper (1 til 12), der forbliver tændt.
  3. Tryk på knappen CH+ eller knappen CH– for at sende en række sluk-kommandoer til tv'et. Bliv ved med at trykke på knappen CH+ eller knappen CH–, indtil tv'et slukkes.
    Bemærk! Giv tv'et tid til at reagere på sluk-kommandoen, når du har trykket på hver knap. Nogle tv'er er længere tid om at reagere på sluk-kommandoer end andre.
  4. Tryk på knappen TV for at gemme koden og afslutte.

Alle knapperne på fjernbetjeningen blinker tre gange for at bekræfte koden.

Bemærk! Hvis fjernbetjeningen ikke fungerer korrekt, efter du har indstillet tv-koden, kan du prøve en anden kode fra samme tv-producent eller søge efter en anden kode.

Du kan kun bruge Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening med Xbox 360-konsollen, tv'er eller en Windows XP Media Center-computer. Du kan ikke bruge Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening med videobåndoptagere, DVR'er, dvd-afspillere eller andet lydudstyr.

Gå til siden Xbox 360 Media Fjernbetjening (ny) for at finde en kode, der gør det muligt at betjene tv'et via din Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening.

Angiv en tv-kode

Du kan slå din kode op på vores websted og derefter indtaste den ved hjælp af fjernbetjeningen.

1. Tænd tv'et, og peg på det med fjernbetjeningen.
  2. Tryk samtidigt på knapperne TV og OK, og hold dem nede i to sekunder. Alle knapperne på fjernbetjeningen lyser i to sekunder. Herefter er det kun de numeriske tv-knapper, der lyser.
  3. Indtast koden til dit tv.
  4. Tryk igen på TV-knappen for at gemme koden og afslutte. Alle knapperne på fjernbetjeningen blinker tre gange for at bekræfte dit valg.

Søg efter en tv-kode

Du kan sende en kodesekvens fra fjernbetjeningen til tv'et for at finde den rigtige kode til tv'et, hvis du ikke kender den.

1. Tænd tv'et, og peg på det med fjernbetjeningen.
  2. Tryk samtidigt på knapperne TV og OK, og hold dem nede i to sekunder. Alle knapperne på fjernbetjeningen lyser i to sekunder. Herefter er det kun de numeriske tv-knapper, der lyser.
  3. Tryk på Channel Up/Down-knappen for at sende en serie af sluk-kommandoer til dit tv. Gentag det, indtil tv'et slukkes.
    Bemærk! Giv tv'et tid til at reagere på kommandoen og slukke, når du har trykket på Channel Up/Down-knappen. Nogle fjernsyn er længere tid om at reagere på sluk-kommandoen end andre.
  4. Tryk på TV-knappen for at gemme koden og afslutte. Alle knapperne på fjernbetjeningen blinker tre gange for at bekræfte koden.

Bemærk!

• Hvis du har angivet en tv-kode, men fjernbetjeningen ikke fungerer som forventet, skal du indtaste eller søge efter en anden kode for tv-producenten. Hvis du vil søge efter en anden kode, efter tv'et er slukket i trin 3, skal du tænde for tv'et og derefter fortsætte med at trykke på Channel Up/Down for at finde andre koder, før du går til trin 4.
  • Din Universal Media Fjernbetjening kan kun benyttes til tv'er og Xbox 360-konsollen. Den kan ikke bruges til at betjene videobåndoptagere, DVR'er, dvd-afspillere eller lydudstyr.

Brug af den universelle media fjernbetjening

Fjernbetjeningen fungerer ligesom en fjernbetjening til tv'et. Den har desuden styrefunktioner til Xbox 360-konsollen og en knap, der giver omgående adgang til en tilsluttet pc, som er baseret på Windows Media Center.

Controllerknapper

Med Xbox Guide-knappen på fjernbetjeningen har du Xbox 360-oplevelsen lige ved hånden. Brug den og knapperne A , B , X , Y og OK til at navigere rundt og til at styre Xbox Guide og Xbox Dashboard på Xbox 360-konsollen, præcist som du ville gøre det med din controller.

Start-knappen i Windows Media Center

Med Start-knappen i Windows Media Center Start får du adgang til en tilsluttet pc, der er baseret på Windows Media Center, via Xbox 360-konsollen. Hvis systemet er konfigureret til at bruge Windows Media Center på Xbox 360-konsollen, starter Windows Media Center, når du trykker på Start-knappen. Hvis det ikke er konfigureret til at anvende Windows Media Center på Xbox 360-konsollen, starter opsætningsguiden til Windows Media Center, når du trykker på Start-knappen.

Windows Media Center-knappen tænder desuden konsollen, hvis den er slukket.

Tv-tilstand

Tryk på TV-knappen, inden du trykker på de andre knapper til betjening af tv'et, hvis du vil bruge din Universal Media Fjernbetjening til tv'et. Når fjernbetjeningen er i tv-tilstand, lyser knapperne ikke, før du trykker på dem.