USB-enhed fungerer ikke, når den er tilsluttet en Xbox 360-konsol

Bemærk! Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du bruger et USB-flashdrev som en hukommelsesenhed på Xbox 360-konsollen, skal du se Brug USB-flashdrev med Xbox 360. Hvis du vil foretage fejlfinding i forbindelse med et USB-flashdrev, skal du se Lagerenhed til Xbox 360.

Hvis en USB-enhed, der er forbundet til din Xbox 360-konsol, ikke virker som forventet, kan det skyldes følgende:

• Enheden er ikke kompatibel med Xbox 360.
  • USB-kabelforbindelsen er forkert eller defekt.
  • Xbox 360-konsollen kunne ikke genkende enheden under start.
  • USB-enheden kræver en ekstern strømforsyning eller er defekt.
  • Beskyttelsen mod overspænding har midlertidigt deaktiveret USB-porten på Xbox 360-konsollen.
  • Der er fejl på USB-porten på Xbox 360-konsollen.

USB-porte på Xbox 360

Der er to USB-porte bag på Xbox 360-konsollen (se billedet) og én på konsollens forside.

Tegningen viser en del af bagsiden af Xbox 360-konsollen med komponent-, HDMI-, Ethernet- og USB-porte

Sådan fjerner du en USB-lagringsenhed fra USB-porten på forsiden af en Xbox 360-konsol:

En tegning af en Xbox 360-konsol med en USB-lagerenhed, der frakobles på forsiden af konsollen

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at løse problemer med USB-enheder.

Bemærk! Test din USB-enhed efter hver løsning for at se, om enheden fungerer. Hvis den første løsning ikke afhjælper problemet, skal du gå videre til den næste.

Løsning 1: Tjek, at enheden er kompatibel med Xbox 360

Følgende enheder er kompatible med Xbox 360-konsollen:

• Officielt Xbox 360-tilbehør
  • De fleste USB-tastaturer
  • De fleste digitalkameraer
  • Mange bærbare musikafspillere
  • Mange lagerenheder

Tjek hos producenten, om enheden er kompatibel med Xbox 360.

Løsning 2: Foretag fejlfinding af USB-enheden

Hvis USB-enheden er kompatibel med Xbox 360, skal du foretage fejlfinding af USB-forbindelsen:

1. Genstart Xbox 360-konsollen.
  2. Fjern enheden fra USB-porten, og sluk derefter konsollen. Tænd for konsollen igen efter 5-10 sekunder. Sæt enheden i USB-porten igen, når konsollen er genstartet.
  3. Sluk for konsollen, fjern strømledningen fra stikkontakten, sæt strømledningen i stikkontakten igen, og tænd derefter for konsollen igen.
  4. Fjern alle unødvendige enheder fra konsollen.
  5. Find ud af, om USB-enheden kræver en separat strømforsyning. Hvis den gør, så kobl den til en strømforsyning.
  6. Tilslut USB-enheden til en anden USB-port på konsollen. Hvis enheden virker i en anden USB-port, skal Xbox 360-konsollen muligvis have et serviceeftersyn.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Flere oplysninger

USB-portene på Xbox 360-konsollen er beskyttet af en overspændingsbeskyttelsesmekanisme for at reducere risikoen for beskadigelse. Der kan forekomme overspænding, hvis den USB-enhed, der er tilsluttet konsollen, forsøger at trække for meget strøm fra USB-porten. I sådanne situationer vil USB-porten blive slukket midlertidigt for at forhindre beskadigelse. USB-porten nulstilles, når konsollen frakobles.