Forlængerkabler og USB-hubs med Kinect-sensoren til Xbox 360

Tilslut sensoren

Kinect-sensorkablet skal tilsluttes direkte bag på Xbox 360-konsollen. Brug ikke en USB-hub eller et USB-forlængerkabel til at tilslutte Kinect-sensoren til din konsol. Se Konfigurer Kinect til Xbox 360

Hvis sensorkablet ikke er langt nok til din opstilling, kan du bruge et Microsoft-licenseret forlængerkabel.

Brug af en trådløs netværksadapter med den originale Xbox 360-konsol

Der vises en oprindelig Xbox 360-konsol med et kabel, der går fra en USB-port til højre på fronten til en trådløs adapter, som er tilsluttet bagerst til venstre.

Sådan bruges en trådløs adapter, hvis du har en Kinect-sensor:

1. Sæt den trådløse adapter fast bag på konsollen.
  2. Tilslut den trådløse adapter til forlængerkablet.
  3. Sæt forlængerkablet i en USB-port foran på konsollen.

Dette kabel leveres med de fleste Kinect-sensorer. Du kan bestille et Xbox 360 Kinect-forlængerkabel, hvis du har brug for et.

Brug af en Xbox 360 HD dvd-afspiller

Fjern stikket til Xbox 360 HD dvd-afspilleren fra bagsiden af Xbox 360-konsollen, og slut det derefter til en USB-port foran på konsollen.

Tilslut ikke Kinect-sensorkablet bag på Xbox 360 HD dvd-afspilleren.