Ofte stillede spørgsmål til USB-flashdrev til Xbox 360

Et USB-flashdrev er en god måde at tage dine gemte spil eller gamertag med dig til en anden konsol. Den seneste konsolsoftware giver dig dog mulighed for at lagre dine gemte spil i skyen og downloade din profil til enhver konsol. Du kan finde oplysninger om disse nye funktioner i Lagring af dine gemte spil i skyen og Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol eller download den igen.

Bemærk! Du kan også bruge et USB-flashdrev til at flytte 2 TB indhold til en anden konsol. Hvis du har brug for at flytte mere end 2 TB, kan du anvende overførselskablet til Xbox 360-harddisken.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer indhold kan der gemmes på de forskellige Xbox-lagerenheder?

I tabellen nedenfor kan du se en oversigt over Xbox-lagerenheder, og hvad du kan gemme på dem.

Xbox-indhold

Xbox
360-harddisk

USB-hukommelsesenhed

Xbox 360-hukommelsesenhed

Xbox-spildata

Ja

Ja

Ja

Temaer, ikoner, avatar-emner, spilindhold, demoer og trailere

Ja

Ja

Ja

Arcade-titler

Ja

Ja

Ja

Facebook- og Twitter-sider

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-spil

Ja

Ja

Ja

Spil efter behov-titler til Xbox 360

Ja

Ja

Ja

Film

Ja

Ja

Nej

Musikfiler (MP3, WMA)

Ja

Ja

Nej

Spil til den oprindelige Xbox

Ja

Nej

Nej

Mit USB-flashdrev fungerer fint på min Xbox, men ikke på min computer

Når du formaterer et USB-flashdrev til dets maksimale størrelse til brug på Xbox 360, kan din computer ikke læse den brugerdefinerede Xbox 360-mappe, og du kan ikke se filerne i denne mappe. Den vises som en privat mappe med navnet "Xbox 360" på USB-flashdrevet.

Bliver min adgang til Xbox Live spærret, hvis jeg bruger et USB-flashdrev på min Xbox 360?

Nej. Vi vil faktisk opfordre dig til at bruge en eller anden form for ekstern lagring, f.eks. et USB-flashdrev, til dine spildata.

Hvordan kan jeg tilføje mere plads på et USB-flashdrev, som jeg har formateret med en brugerdefineret, lille mappe, der kun er til Xbox 360?

Du er nødt til at omformatere USB-flashdrevet for at gøre mappen større – eller formatere drevet til den maksimale størrelse på 2 TB. Du kan finde flere oplysninger om formatering af dit USB-flashdrev i Brug USB-flashdrev med Xbox 360.

Mit USB-flashdrev vises slet ikke

Har du konfigureret enheden?

• Det er første gang, jeg bruger USB-flashdrevet
      Dit USB-flashdrev har muligvis ikke det korrekte format. Tilslut det til din pc, åbn "Denne computer", højreklik på USB-enheden, og vælg "Formatér". Formatér USB-flashdrevet til FAT32. Sørg for at gemme eventuelle filer, inden du gør dette. Formateringen sletter alle data på USB-flashdrevet.
    • Jeg har allerede konfigureret det
      Prøv at tilslutte dit USB-flashdrev, efter konsollen er startet, og se, om det vises. Dette er et meget ualmindeligt problem, men vi er opmærksomme på det, og vi arbejder på at løse problemet. Indtil videre skal du blot huske at tilslutte dit USB-flashdrev, efter at konsollen er startet.

Mit USB-flashdrev har selv slettet sin konfiguration

Hvis dit USB-flashdrev pludselig ikke har nogen data, eller hvis det er gået tilbage til en før-konfigureret tilstand, så opfylder det muligvis ikke alle de krav, det skal opfylde for at blive brugt sammen med Xbox 360-konsollen. Hvis du får en advarsel under konfigurationen, skal du finde et USB-flashdrev, der bedre opfylder kravene for brug sammen med konsollen.

Hvis du vil prøve en gang til med dit USB-flashdrev, skal du formatere det til FAT32 igen på en pc og derefter prøve at udføre konfigurationsprocessen igen. Sørg for at gemme dine filer på konsollen, så du har dem, hvis der opstår problemer.

Hvorfor har jeg ikke alle 2 TB lagerplads til rådighed på mit USB-drev?

Xbox 360 reserverer 512 MB lagerplads til systembrug.

Hvilke andre lagringsmuligheder har jeg?

Xbox 360-harddisken på 500 GB er den bedste valgmulighed for medieentusiaster. Du får 500 GB plads til spil, HD-tv og film, Spil efter behov-titler, spildemoer og udvidelser, musik og meget mere. Bestemte spil kræver stadig en harddisk til linkkabelspil eller multiplayerspil på Xbox Live. Til multiplayerspil anbefales det, at du bruger en harddisk.

Hvad siger andre brugere om disse emner?

Hvis du vil se, hvad andre brugere siger om disse emner, eller hvis du vil stille dine egne spørgsmål, kan du gå til Xbox-supportforummerne og se følgende samtaler:

Xbox Support Forums – Xbox 360 Console & Accessories

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.