Brug Kinect-gestus, mens du sidder ned

Bedste fremgangsmåder

I de fleste Kinect-spil skal du stå op, mens du spiller. Men du kan bruge gestus til at styre Xbox Dashboard, mens du sidder ned. Få at vide, hvordan du bruger Kinect med Xbox Dashboard

Fejlfinding i forbindelse med bevægelser, når du sidder ned

Den nyeste konsolsoftware indeholder forbedringer til bedre sporing af håndbevægelser, når du sidder ned. Hvis Kinect har svært ved at spore dine bevægelser, kan du prøve nogle af løsningerne nedenfor.

Sid ret op

Sid ret op og se frem, så Kinect kan se dine hænder, skuldre og hoved. sørge for, at dine håndflader er vendt mod sensoren, når du laver bevægelser.

Hvis du har en dyb eller højrygget stol, kan Kinect muligvis have problemer med at skelne mellem stolen og dine arme og skuldre. Sporingen burde blive forbedret, hvis du sidder ret op og ser frem.

Hold dit spilområde ryddet

Sørg for, at der ikke er nogen objekter mellem dig og sensoren. Hvis du f.eks. har en fodstøtte eller et bord med objekter på mellem dig og sensoren, kan det gøre, at Kinect ikke kan se dig.

Optimer din sensorplacering

Sørg for, at din Kinect-sensor er placeret i en afstand af 1,8-2,4 m fra dig.

Placer sensoren i en afstand af 0,6-1,8 m fra gulvet. Den bedste position er 15 cm over eller under tv'et.

Bemærk! Da Kinect kun har brug for at se dit hoved, dine arme og din overkrop, når du sidder ned, kan du muligvis sidde tættere på sensoren, end du ville gøre i spil, hvor du står op.

Kør Kinect-tuneren

Her kan du se hvordan:

1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
  1. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect Tuner.
  2. Vælg Tracking, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet.

Prøv at stå op

Hvis du stadig har problemer med at bruge bevægelser, når du sidder ned, kan du prøve at stå op for at se, om bevægelser fungerer, når du står op.