Kinect-video på Xbox 360

Konfigurer Kinect-video

Du kan bruge Kinect-video til direkte videochat med dine venner fra Xbox Live.

Når du vil bruge Kinect-video, har du brug for...
  • En Kinect-sensor eller et Xbox Live Vision-kamera og hovedtelefoner
  • Et Xbox Live-medlemskab (der kræves et Gold-medlemskab til Xbox 360).

Konfigurer Kinect-video

Du kan finde og konfigurere Kinect-video på en af følgende måder:

• Gå til Social, vælg Friends, vælg en af dine venner, brug navigationstasten til at gå til højre, og vælg derefter Invite to Video Kinect.
  • Tryk på knappen Guide, vælg Chat & IM, og vælg derefter Video Kinect.
  • Gå til Apps, vælg Browse Apps, vælg Social, og vælg derefter Video Kinect.

Brug af Kinect-video

1. Log på Xbox Live fra din konsol.
  2. Gå til apps.
  3. Vælg Browse Apps, Social og derefter Video Kinect.
  4. Vælg More Friends, og find derefter nogen at chatte med.

Du kan kun chatte med én ven ad gangen.

Acceptér en Kinect-video-invitation
Når nogen inviterer dig til en videochat, vises der en meddelelse på dit tv. Sådan accepterer du invitationen og snakker med din ven:
  1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
  2. Vælg Messages.
  3. Vælg meddelelsen fra din ven.
  4. Vælg Accept Video Kinect Invite for at begynde at chatte.

Indstillinger for Kinect-video
Du kan se indstillingerne for Kinect-video ved at trykke på Y-knappen på controlleren:

• Auto Zoom: registrerer dine bevægelser og centrerer dig på skærmbilledet (indstillingen er slået til som standard).
  • Kinect Guide: går til Vejledning til Kinect.
  • Pause: standser videochatten midlertidigt.
  • Cancel: annullerer videochatten.

Fejlfinding i forbindelse med Kinect-video

Jeg kan ikke starte en Kinect-videochat

Hvis konsollen har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live, skal du prøve at teste forbindelsen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  4. Vælg Test Xbox Live Connection. Hvis der vises en fejlmeddelelse om en forbindelsesfejl, kan du prøve at bruge løsningen i Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Kinect-video vises ikke jævnt, eller også fungerer videoen ikke

Kinect-video vises mest jævnt, når du har en god belysning i rummet. Hvis videoen ikke vises jævnt, kan du prøve at øge belysningen i rummet. En anden mulighed er, at din internetforbindelse ikke er hurtig nok. Kinect-video fungerer bedst, hvis både du og din ven har en internetforbindelse med høj hastighed (mindst 540 kilobit pr. sekund eller Kbps). Du opnår det bedste resultat med en overførselshastighed på 700 Kbps begge veje. Du kan finde hjælp i Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Video fungerer, men der er ingen lyd

Hvis du bruger en Kinect-sensor, når du chatter, skal du sørge for at tage stikket til de kabelforbundne hovedtelefoner ud eller fjerne de trådløse hovedtelefoner. Kinect-video fungerer bedst, hvis både du og din ven har en internetforbindelse med høj hastighed. Hvis du stadig har problemer, kan du finde oplysninger under Fejlfinding af problemer med Xbox Live-chat.

Kinect-video er blokeret for denne profil

Kinect-video kan ikke startes, hvis en profil med forældrekontrol er logget på din konsol (børnekonti har som standard ikke adgang til Kinect-video). Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ændrer indstillinger for onlinesikkerhed, under Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for børnekonti på Xbox 360.

"Xbox Live Gold Membership required"

Hvis dit gamertag er tilknyttet et Xbox Live Gold-medlemskab, og denne meddelelse vises, skal du afslutte Kinect-video og forsøge at starte det igen.

Jeg kan ikke se alle mine venner

• Du kan kun se venner fra Xbox Live, når de er online.
  • Har du mere end én Microsoft-konto? Hvis du har det, kan du prøve at logge på fra den anden konto for at se, om dine venner er tilknyttet den. Hvis du vil ændre den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit gamertag, kan du finde oplysninger i Support til Microsoft-konto.

Har du stadig problemer?

Hvis ingen af de fem ovenstående løsninger afhjælper problemet, skal du slette og geninstallere Kinect-video. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din lagerenhed.
  4. Vælg Games.
  5. Vælg Video Kinect.
  6. Vælg hvert element på listen, og vælg derefter Delete.
  7. Når Video Kinect-elementerne er slettet, skal du gå tilbage til listen Friends.
  8. Vælg Invite to Video Kinect for at hente Kinect-video igen.