Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Hvorfor vipper min Kinect-sensor til Xbox 360?

Symptomer

Kinect-sensoren til Xbox 360-konsollen vipper automatisk op og ned, hvis det er nødvendigt. Sensoren vipper nedad for at finde gulvet og derefter opad for at registrere spillerne i spilleområdet.

Bemærk! Prøv ikke at vippe sensoren manuelt.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor vipper min Kinect-sensor til Xbox 360?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side