Fejlfinding af Xbox 360-hovedtelefoner med kabel

Symptomer

Når du bruger Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel, kan du ikke høre nogen lyd fra høretelefonen.

Bemærk! Xbox 360-hovedtelefonerne er kun beregnet til brug med licenserede Xbox 360-enheder. Hovedtelefonerne er ikke beregnet til brug med andre enheder. Xbox 360-konsollen udsender ikke spil-lyde eller musik via Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel.

Årsager

Du vil muligvis opleve disse problemer, hvis:

• Forbindelsesporten er beskidt.
  • Indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og Børnesikring er konfigureret forkert.
  • Der er fejl på Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel.

Hvad du kan prøve

Prøv først følgende generelle løsninger. Hvis du stadig oplever et problem med Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel, skal du se Flere oplysninger nedenfor.

Undersøg og rengør Xbox-hardwaren

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Undersøg hovedtelefonerne, ledningen og stikket for synlige fejl.
  2. Sørg for, at der ikke er snavs eller støvpartikler på stikket til hovedtelefonerne. Brug en vatpind dyppet i sprit til at rengøre stikket.
  3. Kontrollér, at Xbox 360-controlleren fungerer korrekt. Kontrollér, at du kan bruge controlleren til at tænde og slukke for konsollen.
  4. Sæt stikket til Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel fast i udvidelsesporten under navigationstasten og controllerens højre styrepind.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du gå til næste afsnit.

Test hovedtelefonerne

Det gør du ved at optage og lytte til en ny talebesked:

1. Tryk på Xbox Guide-knappen på Xbox 360-controlleren.
picture
  1. Vælg Messages, og tryk derefter på A-knappen.
  2. Vælg Create New, og tryk derefter på A-knappen.
  3. Vælg Message, og tryk derefter på A-knappen.
  4. Vælg et gamertag, og tryk derefter på A-knappen.
  5. Vælg Add Voice, og tryk derefter på A-knappen.
  6. Tag Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel på.
  7. Vælg Optag-knappen (cirkelformet ikon), og tryk derefter på A-knappen for at starte optagelsen af en besked.
  8. Tal tydeligt ind i mikrofonen, og optag din stemme i 5 til 15 sekunder.
  9. Vælg Stop-knappen (firkantet ikon), og tryk derefter på A-knappen for at stoppe optagelsen.
  10. Vælg Afspil-knappen (højre pil), og tryk derefter på A-knappen.
  11. Lyt til din optagelse.
    • Hvis du kan høre den optagede besked, fungerer hovedtelefonerne korrekt. Hvis hovedtelefonerne stadig ikke fungerer korrekt, når du bruger dem på Xbox Live, skal du muligvis konfigurere Børnesikring (Family Settings). Gå til næste afsnit.
    • Hvis du ikke kan høre den optagede besked, er din mikrofon muligvis slået fra, eller lydstyrken er muligvis indstillet for lavt. Kontrollér, at indstillingerne er justeret korrekt. Hvis dette ikke løser problemet, skal du se Flere oplysninger nedenfor.

Konfigurer Børnesikring (Family Settings)

Bemærk! Hvis du opretter en profil til et barn på konsollen, giver Børnesikring ejeren af forældreprofilen mulighed for at kontrollere, hvem der kan kommunikere med barneprofilen på Xbox Live. I Børnesikring kan du aktivere kommunikation i barnets profil. Standardindstillingen for gamere, der er under 17 år, er Friends Only.

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil konfigurere Børnesikring:

1. Log på med den Xbox Live-konto, som du har problemer med.
    2. Vælg settings, og vælg derefter Privacy.
    3. Vælg Change Settings.
    4. Vælg Customize.
    5. Vælg Voice and Text under Activity , og vælg derefter enten Everyone eller Friends Only.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du se "Flere oplysninger" nedenfor.

Flere oplysninger

Prøv følgende løsninger, hvis du oplever nogen af disse yderligere problemer.

Du kan ikke høre nogen lyd fra høretelefonen

1. Skru op for lydstyrken på hovedtelefonerne. Dette gør du ved at dreje på lydreguleringsknappen på hovedtelefonernes kabelstik.
    2. Sørg for, at lydstyrken er indstillet korrekt, eller at lydstyrken ikke er slået fra, i området Personal Settings. Benyt følgende fremgangsmåde:
      1. Tryk på knappen Xbox Guide på Xbox 360-controlleren.
      2. Rul til Settings.
      3. Vælg Preferences.
      4. Vælg Voice.
      5. Kontrollér, at indstillingen Mute ikke er valgt. Du slår indstillingen Mute fra ved at vælge Mute og derefter trykke på A-knappen.
      6. Øg lydstyrken. Dette gør du ved at vælge lydstyrkepanelet og derefter trykke på navigationstasten eller den venstre styrepind.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal Xbox 360-hovedtelefonerne med kabel muligvis udskiftes.

Andre spillere kan ikke høre dig

1. Sørg for, at lydstyrken er indstillet korrekt, og at lydstyrken ikke er slået fra, i området Personal Settings. Benyt følgende fremgangsmåde:
      1. Tryk på knappen Xbox Guide på Xbox 360-controlleren.
      2. Rul til Settings.
      3. Vælg Preferences.
      4. Vælg Voice.
      5. Kontrollér, at indstillingen Mute ikke er valgt. Du slår indstillingen Mute fra ved at vælge Mute og derefter trykke på A-knappen.
      6. Øg lydstyrken. Dette gør du ved at vælge lydstyrkepanelet og derefter trykke på navigationstasten eller den venstre styrepind.
    2. Kontrollér, at mikrofon-kontakten ikke er indstillet til Mute.

Bemærk! Mikrofon-kontakten sidder på stikket til Xbox 360-hovedtelefonerne.

3. Se i spilmanualen for at finde ud af, om du skal trykke på en knap for at kommunikere med andre spillere under spillet.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal Xbox 360-hovedtelefonerne muligvis udskiftes.

Du hører et ekko eller støj under et spil

Bemærk! Denne ekkoeffekt kan stamme fra den person, som taler, og ikke nødvendigvis fra den person, som hører ekkoet. Hvis du f.eks. kun hører et ekko, når en anden taler, er problemet relateret til hovedtelefonforbindelsen hos den person, der taler – og ikke til din hovedtelefonforbindelse.

Følgende forhold kan resultere i, at du hører et ekko eller støj under et spil:

• Mikrofonen registrerer lyde fra omgivelserne. Dette omfatter stemmetransmission, der kommer fra høretelefonen.
    • Hovedtelefonstikket sidder ikke ordentligt i controlleren.
    • Du bruger den trådløse Xbox 360-controller, og batteriniveauet i enheden er lavt.

Hvis du eller andre spillere hører et ekko eller anden støj under spillet, kan du prøve et af følgende:

• Skru ned for lyden på tv'et eller stereoanlægget.
    • Fjern hovedtelefonerne fra controlleren, og tilslut derefter hovedtelefonerne til controlleren igen.
    • Rengør stikket på hovedtelefonkablet med en ren klud, og tilslut derefter hovedtelefonerne til controlleren igen.
    • Test hovedtelefonerne ved at tilslutte hovedtelefonerne til en anden controller, hvis du har mulighed for det.
    • Hvis du bruger en trådløs Xbox 360-controller, skal du udskifte AA-batterierne eller genoplade de genopladelige Xbox 360-batterier.