Den trådløse Xbox 360-controller afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse

Oversigt

Den trådløse Xbox 360-controller kan ikke oprette eller opretholde en stabil forbindelse til konsollen, og du får vist følgende fejlmeddelelse:

Please reconnect controller

Desuden blinker de fire grønne lys på den trådløse controller hele tiden.

Det kan betyde et af følgende:

• Batterierne i den trådløse Xbox 360-controller er svage, eller også trænger de genopladelige Xbox 360-batterier til at blive opladet.
  • En anden trådløs enhed, f.eks. en mikrobølgeovn, en ledningsfri telefon eller en trådløs router, skaber interferens.
  • Metalobjekter, som er placeret mellem konsollen og de trådløse controllere, giver interferens. Det kan f.eks. være en forkromet frontplade eller metalskillevægge, -hylder eller -døre til et kabinet.

Bemærk! Alle frontplader på licenserede Xbox 360-konsoller er testet for interferens og giver ingen forstyrrelser på licenserede trådløse enheder.

• Der er allerede sluttet fire controllere til konsollen.

Løsninger

Løsning 1: Udskift eller genoplad batterierne

Gør et af følgende:

• Hvis du ikke har genopladelige batterier, skal du sætte nye AA-batterier i.

Benyt følgende fremgangsmåde for at indsætte nye engangsbatterier i den trådløse controllers batteriholder:

1. Tryk på tappen øverst på holderen med AA-batterierne, og træk derefter nedad for at tage batteriholderen ud af controlleren.
En tegning viser, hvordan du fjerner batterier fra en trådløs Xbox 360-controller.
    1. Indsæt to nye AA-batterier (LR6). Indsæt batterierne, så deres positive (+) og negative (-) poler er placeret som vist på diagrammet i bunden af batteriholderen.
    2. Skub holderen med AA-batterier ind i controlleren, og tryk på holderen, så den låses fast.
  • Hvis du har genopladelige batterier til Xbox 360, skal du gøre følgende:
    1. Fjern batterierne, og sæt dem i controlleren igen, og sørg for, at de sidder korrekt.
    2. Tryk på og hold Guide-knappen nede på controlleren.

I øverste venstre hjørne kan du se det aktuelle batteriniveau på batterimåleren.

1. Hvis niveauet er lavt, skal du genoplade batterierne.
  • Hvis du har et Xbox 360 spille- og opladningssæt:
    1. Sørg for, at batterierne er sluttet korrekt til controlleren, og at de er sat i en af konsollens USB-porte.

Hvis du stadig oplever problemer, skal du følge vejledningen i trin 2.

1. Kontrollér USB-portene på konsollen:
      1. Sæt opladningskablet i USB-portene på konsollen, en efter en. Der findes USB-porte foran og bag på konsollen.
      2. Hvis controlleren fungerer i én USB-port, men ikke i en anden, skal du prøve at sætte en anden enhed i den USB-port, hvor controlleren ikke fungerer.
      3. Hvis USB-porten heller ikke fungerer med andre enheder, skal Xbox 360-konsollen muligvis repareres. Kontakt Xbox Support.

Hvis USB-portene fungerer, men der stadig er forbindelsesproblemer, skal du følge vejledningen i trin 3.

1. Slå vibrationsfeedback (rumlen) på controlleren fra. Hvis du spiller spil med feedback, mens batteriet oplader, tager det længere tid for controlleren at lade op, og det kan aflade batterierne hurtigere, end de kan oplade. Her kan du se, hvordan du slår vibrationen fra:
      1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
      2. Vælg Settings.
      3. Vælg Preferences.
      4. Vælg Vibration.
      5. Vælg Enable Vibration for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Løsning 2: Genstart konsollen

Sluk konsollen fra, vent et øjeblik, og tænd den derefter til igen.

Løsning 3: Test med en anden controller

Hvis du har adgang til en anden controller, skal du prøve, om det fungerer med den. Hvis det er tilfældet, kan den første controller være defekt eller fejlbehæftet. Hvis ikke, kan der være et problem med konsollen.

Hvis du har adgang til en anden konsol, skal du prøve, om controlleren virker med denne konsol. På denne måde kan du nemmere afgøre, om problemet skyldes controlleren eller konsollen.

Løsning 4: Indret dit spilleområde på en anden måde, eller flyt konsollen til et andet sted

Hvis dette problem opstår, når du bruger flere controllere, skal du prøve at indrette dit spilleområde på en anden måde eller flytte konsollen til et andet sted eller rum.

Controlleren virker inden for en afstand af 10 meter fra konsollen. Hvis der er objekter mellem controlleren og konsollen, kan det dog reducere funktionsafstanden. Objekter, der bruger trådløs teknologi, f.eks. en trådløs telefon, kan forstyrre den trådløse controller. Fjern eller flyt objekter eller trådløse enheder, der kan påvirke den trådløse controller eller konsollen. Her er nogle eksempler:

• Mikrobølgeovne
  • Trådløse telefoner
  • Trådløse routere
  • Forkromede frontplader
  • Metalskillevægge
  • Hylder
  • Døre på et kabinet

Bemærk! Alle frontplader på licenserede Xbox 360-konsoller er testet for interferens og giver ingen forstyrrelser på licenserede trådløse enheder.

Løsning 5: Synkroniser igen controlleren med konsollen

Controlleren kan have mistet forbindelsen til konsollen. Hvis du vil synkronisere controlleren med konsollen igen, skal du se Tilslut en controller til Xbox 360.

Løsning 6: Fjern alle controllere og hovedtelefoner

Hvis alle fire lys omkring tænd/sluk-knappen på konsollen er grønne, og controlleren har fire lys, der blinker grønt, er der muligvis allerede tilsluttet fire controllere til konsollen. Fjern alle controllerne, og prøv derefter at tilslutte controlleren med problemet.

• Hvis du vil fjerne forbindelsen til en trådløs controller, skal du trykke på og holde Guide-knappen  nede i tre sekunder og derefter slukke controlleren.
  • Du fjerner et trådløst headset ved at slå det fra.
  • Du fjerner en controller eller et headset med kabel ved at tage kablet ud af konsollen.

Få mere at vide om tilslutning af controllere til din Xbox 360.

Løsning 7: Udskift din controller

Hvis din controller stadig ikke fungerer korrekt, skal den udskiftes. Du kan bestille en ny Xbox 360-controller fra Enhedssupport. Du skal registrere din konsol, før du kan udskifte controlleren under garantien. Se Garanti og service: ofte stillede spørgsmål for at tjekke længden af din garantiperiode.