Sådan konfigurerer du den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360

Oversigt

Den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 er kompatibel med både den oprindelige Xbox 360-konsol og Xbox 360 S-konsollen. Hvis dit trådløse adgangspunkt er placeret langt fra konsollen, kan det forbedre signalstyrken og båndbredden, hvis du tilslutter en netværksadapter til en Xbox 360 S-konsol.

Bemærk! Når du bruger denne adapter, deaktiveres det interne trådløse netværkskort i Xbox 360 S-konsollen.

Xbox 360-konsoller skal have en softwareopdatering for at understøtte den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360. Hvis du har oprettet forbindelse til Xbox Live efter 28. oktober 2009, bør denne softwareopdatering allerede være installeret på din konsol, og du skal blot konfigurere de trådløse indstillinger. Få at vide, hvordan du gør dette, i Trådløs forbindelse til Xbox Live.

Hvis du ikke har oprettet forbindelse til Xbox Live efter 28. oktober 2009, skal du bruge den installationsdisk, der fulgte med den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360, for at installere den nødvendige software på din Xbox 360-konsol.

Installer softwaren til en trådløs N-netværksadapter

1. Hvis der er koblet en trådløs N-netværksadapter til Xbox 360 til din konsol, skal du frakoble den.

2. Indsæt installationsdisken, der fulgte med den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360, i din Xbox 360-konsol.

1. Sluk for konsollen.

2. Tænd konsollen igen. Softwareopdateringen burde starte automatisk. Hvis opdateringen ikke startes automatisk, er softwaren muligvis allerede installeret.

Bemærk! Hvis du får en fejlmeddelelse om forskellige medietyper ("mixed media"), skal du se Fejlmeddelelse om forskellige medietyper nedenfor.

3. Vælg Yes, update now, når du bliver spurgt, om du vil installere softwaren.

4. Hvis der er tilsluttet et netværkskabel til porten bag på konsollen, skal du fjerne det.

5. Når installationen er fuldført, skal du sætte den trådløse N-netværksadapter til Xbox 360 i USB-porten på bagsiden af konsollen. (Du kan finde flere oplysninger om tilslutning og konfiguration af en trådløs adapter i Trådløs forbindelse til Xbox Live).

6. Fjern installationsdisken fra diskdrevet.

7. Sluk konsollen, og tænd den derefter igen.

Fejlmeddelelse om forskellige medietyper

Hvis du får en fejlmeddelelse om forskellige medietyper ("mixed media"), er automatisk afspilning muligvis slået fra. Sådan kan du slå funktionen til:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.

2. Vælg Console Settings.

3. Vælg Auto-Play.

4. Vælg Enable.

5. Udfør igen de trin, der bruges til at installere den trådløse adapter (se ovenfor).

Hvis fejlmeddelelsen om forskellige medietyper stadig vises, skal du vælge opstartsindstillingen Disc. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.

2. Vælg Console Settings.

3. Vælg Startup and Shutdown.

4. Vælg Startup.

5. Vælg Disc.

6. Udfør igen de trin, der bruges til at installere den trådløse adapter (se ovenfor).

Konfigurer din trådløse adapter

Når du har installeret den nødvendige software, skal du som det næste trin konfigurere den trådløse adapter. Se Trådløs forbindelse til Xbox Live.

Vigtigt! Prøv ikke at reparere den trådløse netværksadapter. Undlad at tage Xbox 360-konsollen eller dens tilbehør med til en forhandler til reparation, medmindre en Xbox-supportmedarbejder beder dig om at gøre dette. Forsøg ikke at skille Xbox 360-konsollen, strømforsyningen eller andet tilbehør ad eller foretage service på eller ændre nogen af disse enheder. Hvis du gør det, risikerer du at komme alvorligt til skade eller dø af elektrisk stød eller som følge af brand. Af sikkerhedsmæssige årsager gør sådanne handlinger din garanti ugyldig.