Fejlfinding i forbindelse med den trådløse netværksadapter til Xbox 360

Oversigt

Der findes to versioner af den trådløse netværksadapter til Xbox 360:

picture
Trådløs N-netværksadapter til Xbox 360
Kan bruges sammen med adgangspunkter og trådløse routere af typen 802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n.
picture
Trådløs G-netværksadapter til Xbox 360
Kan bruges sammen med adgangspunkter og trådløse routere af typen 802.11a, 802.11b og 802.11g.

Bemærk! Xbox 360-konsollen har indbygget Wi-Fi, og det er ikke nødvendigt med en trådløs netværksadapter.

På denne side

Min Xbox 360-konsol kan ikke registrere det trådløse netværk

Min konsol modtager et svagt trådløst signal

Statuslyset på adapteren skifter farve, lyser ikke eller blinker

Hvis adapteren viser:
picture

Intet lys

Adapteren er ikke tilsluttet en strømkilde. Fjern USB-stikket, og tilslut det igen. Hvis der stadig ikke er lys, kan du prøve at tilslutte adapteren til en USB-port foran på konsollen. Hvis adapteren fungerer i den forreste USB-port, kan du se Den trådløse adapter fungerer i nogle USB-porte, men ikke i andre.

Hvis den stadig ikke virker, kan der være en hardwarefejl på adapteren. Bestil en ny adapter via Xbox Online Service Center.

Bemærk! Du skal evt. registrere produktet.

picture

Konstant grønt lys

Adapteren er tilsluttet en trådløs router, en gateway eller et adgangspunkt.

picture

Grønt blinkende lys

Sort adapter med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren prøver at oprette forbindelse til et trådløst netværk.

picture

Rødt lys

Sort med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren kan ikke genkendes. Prøv at tilslutte adapteren til en USB-port foran på konsollen.

Grå med én antenne (trådløs G-adapter): Adapteren er klar til næste trin: Test forbindelsen.

picture

Rødt blinkende lys

Der kan være en hardwarefejl på adapteren. Bestil en ny adapter via Xbox Online Service Center.

Bemærk! Du skal evt. registrere produktet.

Den trådløse adapter fungerer i nogle USB-porte, men ikke i andre

Test USB-portene. Sådan gør du:

1. Test den trådløse adapter i alle USB-portene på Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis adapteren fungerer i én USB-port, men ikke i en anden, kan du prøve at tilslutte en anden enhed i den USB-port, hvor adapteren ikke fungerer.
  3. Hvis en USB-port ikke fungerer med andre enheder, skal konsollen evt. repareres. Send en anmodning om reparation online.

Jeg kender ikke adgangskoden til det trådløse netværk