Trådløs netværksadapter

Oversigt

Bemærk! Xbox 360 S-konsollen har indbygget Wi-Fi, og det er ikke nødvendigt med en trådløs netværksadapter.

Der findes to versioner af den trådløse netværksadapter til Xbox 360:

picture
Trådløs N-netværksadapter til Xbox 360
Kan bruges sammen med adgangspunkter og trådløse routere af typen 802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n.
picture
Trådløs Xbox 360 G-netværksadapter
Kan bruges sammen med adgangspunkter og trådløse routere af typen 802.11a, 802.11b og 802.11g.

Fejlfinding

Xbox 360-konsollen kan ikke registrere det trådløse netværk
Prøv følgende: Min konsol modtager et svagt trådløst signal
Prøv at udføre løsningerne Øg hastigheden på Xbox Live.

Statuslyset på adapteren skifter farve, lyser ikke eller blinker
Hvis adapteren viser:
  • Intet lys

Adapteren er ikke tilsluttet en strømkilde. Fjern USB-forbindelsen, og prøv at tilslutte den igen. Hvis der stadig ikke er lys, kan du prøve at tilslutte adapteren til en USB-port foran på konsollen. Hvis adapteren fungerer i den forreste USB-port, kan du se Den trådløse adapter fungerer i nogle USB-porte.

Hvis den stadig ikke virker, kan der være en hardwarefejl på adapteren. Bestil en ny adapter via Xbox Online Service Center.

Bemærk! Du skal evt. registrere produktet.

• Konstant grønt lys

Adapteren er tilsluttet en trådløs router, en gateway eller et adgangspunkt.

• Grønt blinkende lys

Sort adapter med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren prøver at oprette forbindelse til et trådløst netværk.

• Rødt lys

Sort adapter med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren kan ikke genkendes. Prøv at tilslutte adapteren til en USB-port foran på konsollen.

Grå med én antenne (trådløs G-adapter): Adapteren er klar til næste trin: Konfigurer og test forbindelsen.

• Rødt blinkende lys

Der kan være en hardwarefejl på adapteren.

Bestil en ny adapter via Xbox Online Service Center.

Bemærk! Du skal evt. registrere produktet.

Den trådløse adapter fungerer i nogle USB-porte, men ikke i andre
Test USB-portene
  1. Test den trådløse adapter i alle USB-portene på Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis adapteren fungerer i én USB-port, men ikke i en anden, kan du prøve at tilslutte en anden enhed i den USB-port, hvor adapteren ikke fungerer.
  3. Hvis en USB-port ikke fungerer med andre enheder, skal konsollen evt. repareres. Send en anmodning om reparation online.
Jeg kender ikke adgangskoden til det trådløse netværk
Se Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk.