Xbox 360 Wireless Speed Wheel

Sådan konfigurer du det og bruger det

Med et Xbox 360 Wireless Speed Wheel kan du opleve realistisk, præcis styring og føle hvert et bump på vejen ved hjælp af vibrerende feedback. Wireless Speed Wheel sætter dig i førersædet med intuitive knapper og udløsere:

• Intuitiv styring med bevægelsessensorer
  • Udløserknapper til acceleration og nedbremsninger
  • Knapper til funktioner i bestemte spil:
    • Knapperne A,B,X,Y
    • Navigationstast
    • Knapperne Guide, Start og Back

• Vibrerende feedback

Wireless Speed Wheel

Konfiguration

Wireless Speed Wheel – funktioner og konfiguration

Se videoen "Wireless speed wheel features and setup". Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Trin 1: Installer softwaren til Wireless Speed Wheel

Du installerer nemmest softwaredriverne til Xbox 360 Wireless Speed Wheel ved at oprette forbindelse til Xbox Live. Hvis konsollen er tilsluttet Xbox Live, er du klar til trin 2.

Hvis konsollen ikke har forbindelse til Xbox Live, skal du gøre et af følgende:

• Isæt den disk med softwaredrivere eller den spildisk, der fulgte med Xbox 360 Wireless Speed Wheel. Når du bliver bedt om at opdatere konsollen, skal du vælge at opdatere softwaren (hvis du ikke bliver bedt om at opdatere, er softwaren allerede opdateret). Gå til trin 2, når opdateringen er fuldført.
  • Opdater softwaren til konsollen. Når opdateringen er fuldført, er du klar til trin 2.
Trin 2: Isæt batterier

Isæt AA-alkalinebatterier (der fulgte med rattet) eller fuldt opladede genopladelige NiMH-batterier (nikkelmetalhydridbatterier) i Wireless Speed Wheel. Sådan gør du:

Billedet viser en finger, der trykker på udløserknappen til batteriet. En pil viser, at batteridækslet tages af Speed Wheel.
  1. Vend Wireless Speed Wheel på hovedet.
  2. Tryk på batteriudløserknappen for at åbne batteridøren.
  3. Isæt to nye AA-batterier (LR6) med deres positive (+) og negative (-) poler som vist på batteridøren. Enheden fungerer bedst, hvis du ikke bruger genopladelige AA-batterier.
  4. Sæt batteridøren tilbage, og tryk den på plads.

Bemærk! Wireless Speed Wheel oplader ikke genopladelige batterier. Du skal genoplade batterier i en oplader.

Trin 3: Tilslut Wireless Speed Wheel til konsollen

Sådan tilsluttes Wireless Speed Wheel til konsollen:

1. Tænd for konsollen.
  2. Tryk på Start- eller Guide-knappen på rattet, og hold den nede, indtil lysene blinker.
  3. Tryk på tilslutningsknappen på konsollen, og slip den.
Pilen peger på tilslutningsknappen på en Xbox 360-, Xbox 360 E- og Xbox 360 S-konsol.
  1. Tryk på tilslutningsknappen på Wireless Speed Wheel, og slip den inden for 20 sekunder.
En pil viser tilslutningsknappen på bagsiden af Speed Wheel.

Lyset på rattets højre håndtag blinker, mens der oprettes forbindelse til konsollen. Når der er oprettet forbindelse til konsollen, lyser en sektion af rattets centrale lysring (dette kan tage op til 10 sekunder).

Sådan bruger du Xbox 360 Wireless Speed Wheel

Styrefunktioner til Speed Wheel

Xbox 360 Wireless Speed Wheel har knapper, lys og udløsere på rattets håndtag og i midten af rattet.

Midterste styrefunktioner

Styrefunktionerne i midten af Wireless Speed Wheel omfatter knapperne Start, Back og Guide. Der er placeret en lysring rundt om knappen Guide. Når du tilslutter Wireless Speed Wheel til konsollen, lyser en sektion af lysringen. Hvis der efterfølgende tilsluttes et rat eller en controller til konsollen (op til fire i alt), får de tildelt hver sin sektion af lysringen.

Funktionen af knapperne Start og Back er den samme som på Xbox-controlleren.

Tryk på Guide-knappen for at tænde for konsollen. Hvis du trykker på Guide-knappen, når konsollen er tændt, vises Xbox Guide. Hvis du vil slukke for konsollen, skal du trykke på Guide-knappen og holde den nede i tre sekunder. Bekræft derefter dit valg.

Styrefunktioner på rattets håndtag

Styrefunktionerne på rattets håndtag omfatter acceleratorudløser, bremseudløser og knapperne A, B, X og Y.

• Når du trykker på acceleratorudløseren på højre håndtag, kører dit køretøj hurtigere.
  • Når du trykker på bremseudløseren på venstre håndtag, bremser dit køretøj.
  • Funktionen af knapperne A, B, X og Y er den samme som på Xbox-controlleren.
  • Funktionen af navigationstasten er den samme som på Xbox-controlleren.

Kom i gang med at bruge Wireless Speed Wheel

Når du bruger Wireless Speed Wheel til racerspil, fungerer det som et rat og ignorerer utilsigtede bevægelser. Wireless Speed Wheel understøtter hældning, slingren og krængninger, men ikke alle spil understøtter disse funktioner. Se vejledningen til spillet for at finde ud af, hvilke funktioner spillet understøtter.

Sådan starter du Wireless Speed Wheel:

1. Tryk på Start- eller Guide-knappen på rattet, og hold den nede, indtil lysene blinker.
  2. Vent, indtil rattet får tildelt en sektion af lysringen.

Wireless Speed Wheel er klar til brug.

Hvis lyset bliver ved med at blinke uden om Guide-knappen, skal du se emnerne Opsætning eller Fejlfinding af problemer med Wireless Speed Wheel på denne side.

Spilkompatibilitet

Brug Speed Wheel med racerspil

Se videoen "Using the speed wheel with racing games". Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Xbox 360 Wireless Speed Wheel er beregnet til at fungere sammen med de fleste Xbox-racerspil. Eftersom rattet ikke har topknapper, kan der forekomme begrænset funktionalitet i visse spil, der bruger topknapper. Se vejledningen til spillet for at få oplysninger om topknappernes funktion eller for at finde ud af, om spillet giver mulighed for omkonfiguration af controller-funktionerne.

Spil Forza 4 med Speed Wheel

Se videoen "Playing Forza 4 with the speed wheel". Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Fejlfinding af problemer med Wireless Speed Wheel

Kan du ikke tænde for rattet?

Kontrollér, at batterierne er nye AA-alkalinebatterier eller fuldt opladede NiMH-batterier (nikkelmetalhydridbatterier). Se Opsætning for at få flere oplysninger.

Fire lys blinker uophørligt på rattet

Når de fire lys omkring Guide-knappen blinker og derefter blinker i rækkefølge, betyder det, at rattet ikke er tilsluttet konsollen.

Hvis det er første gang, rattet tilsluttes konsollen, skal du se oplysningerne i Konfiguration ovenfor.

Hvis rattet har været tilsluttet konsollen før, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Start- eller Guide-knappen på rattet, og hold den nede, indtil lysene blinker.
  2. Rattet bør holde op med at blinke og få tildelt en sektion af lysringen.

Hvis lysene blinker i mere end 15 sekunder, kan du prøve følgende:

• Hold Wireless Speed Wheel tættere på konsollen.
  • Sørg for, at konsollen og Wireless Speed Wheel er placeret mindst 1 meter fra større metalgenstande, f.eks. arkivskabe og køleskabe.
  • Udsmykning eller klistermærker med metal på konsollen eller Wireless Speed Wheel kan forstyrre ydeevnen. Fjern udsmykningen, og prøv at oprette forbindelse igen.
  • Sørg for, at konsollens forside vender mod Wireless Speed Wheel og væk fra vægge i nærheden.
  • Ledningsfrie telefoner (2,4-GHz), trådløse LAN-netværk, trådløse videosendere, mikrobølgeovne og nogle mobiltelefoner kan forstyrre brugen af Wireless Speed Wheel. Prøv at slukke for disse trådløse enheder eller tage stikket til dem ud for at se, om det opretter forbindelse mellem rattet og konsollen.