Hjælp til 8tracks-app på Xbox 360

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis 8tracks-appen ikke fungerer problemfrit på konsollen, er der muligvis et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lydproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller billedproblemer på Xbox 360.

8tracks-appen svarer ikke

Hvis 8tracks-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "8tracks".
  6. Vælg Delete.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter 8tracks-appen, og vælg den.
  10. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du kan få følgende fejlmeddelelse, når du prøver at bruge 8tracks-appen:

Sorry, the 8tracks server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Du kan prøve at afhjælpe denne fejl med følgende løsninger:

• Gå til Tjenestestatus, og se, om der er aktuelle problemer med Xbox Live eller 8tracks-appen.
  • Hvis der ikke er nogen rapporterede problemer, og du får vist fejlmeddelelsen igen, når du forsøger at starte 8tracks-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. ét minut og derefter starte appen igen.
  • Hvis du bliver ved med at få denne fejl, skal du slette og geninstallere 8tracks-appen.

Hvis du fortsat får vist denne fejlmeddelelse, skal du kontakte Xbox Support.