Konfigurer og brug 8tracks-appen på Xbox 360

Oversigt

Med 8tracks-appen får du ubegrænset adgang til 8tracks-kanalerne og eksklusivt indhold – både direkte og "on demand" – fra Xbox Live og på din Xbox 360-konsol. Afspil millionvis af numre og afspilningslister, der er samlet og organiseret af brugere fra hele verden.

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge 8tracks-appen på din konsol, skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 125 MB ledig plads.

Download 8tracks-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Gå til eller søg efter 8tracks.
  4. Vælg 8tracks for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte 8tracks-appen senere, skal du gå til music, My Music Apps og derefter 8tracks.

Lyt til 8tracks

Hvis du vil høre musik med 8tracks, skal du gå til music, My Music Apps og derefter 8tracks.

• Fra home-hubben kan du gennemse indholdet ved hjælp af et kategorifilter – vælg mellem STAFF PICKS, FEATURED, NEWEST og TRENDING.
  • Prøv at bruge search og explore for at få andre søgemuligheder.
  • Vælg noget, du vil lytte til, og vælg derefter Play. (Du behøver ikke at logge på for at kunne afspille 8tracks-indhold, men du kan se fordelene ved at oprette en profil og logge på i næste afsnit).

Opret en 8tracks-profil

Du behøver ikke at oprette en profil eller logge på for at bruge 8tracks. Men hvis du opretter en 8tracks-profil, kan du gemme dine favoritmix, følge spændende dj's og fortsætte lige præcis der, hvor du stoppede, på tværs af alle dine enheder.

Sådan opretter du en profil:

1. Gå til Profile-hubben, og vælg enten Sign up now eller LOG IN for at gå til den skærm, hvor du logger på.
  1. Der vises en kode på logonskærmen. Skriv denne kode på 8tracks-webstedet for at aktivere din Xbox 360-konsol som en 8tracks-enhed.
  1. Gå til 8tracks.com/xbox i en browser på en pc eller en anden enhed, der har forbindelse til internettet, for at logge på eller oprette en ny konto.
  1. Når du har logget på eller oprettet en ny konto, skal du angive koden fra Xbox-skærmen for at knytte din profil til din 8tracks-konto.
  1. Når koden er bekræftet, vises meddelelsen "Success!" på webstedet og på Xbox-skærmen.

Fjern tilknytningen mellem dit gamertag og 8tracks-appen

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem dit gamertag og din 8tracks-konto, skal du gøre følgende:

1. Gå til profile-hubben i 8tracks-appen på din konsol, og vælg LOG OUT.
  1. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil fjerne tilknytningen af dit gamertag til din 8tracks-konto. Vælg continue.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at styre, hvilken slags indhold der er adgang til via Xbox Live på konsollen, følger 8tracks-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til anstødeligt indhold, bliver dette indhold markeret med et "restricted"-ikon i 8tracks-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.