Hjælp til Xbox Live-apps på Xbox 360

På denne side

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Xbox Live-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis video- eller lydkvaliteten på din Xbox 360-konsol ikke er god, kan du se Xbox 360-konsol: support til lyd og video.

Hvis appen ikke svarer

Hvis Xbox Live-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér appen. Tryk på Y-knappen  for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du får en fejlmeddelelse

Når du bruger en app og modtager en fejlmeddelelse, er problemet undertiden kun midlertidigt. Prøv følgende:

• Tjek status for appen.
  • Hvis appen kører, skal du vente i cirka et minut og derefter prøve at bruge appen igen.

Hvis ingen af disse løsninger afhjælper problemet, skal du se efter appspecifikke oplysninger på Support til Xbox 360-apps.

Fejlfinding i forbindelse med Xbox-apps på din pc med Windows 8

Du kan få hjælp til at løse almindelige problemer i Ret fejl i Xbox-apps på din pc med Windows 8.

Løs problemer med SmartGlass

SmartGlass lader din pc og dine mobilenheder at oprette forbindelse til din Xbox-konsol. Hvis du har problemer med SmartGlass, kan du se, hvordan du løser almindelige problemer med forbindelsen og ydelsen, herunder problemer med bærbare enheder, på Afhjælp SmartGlass-forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder.