Konfiguration af en Xbox Live-app

Hvis du vil bruge en Xbox Live-app på konsollen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto.
    Bemærk! Noget indhold og nogle funktioner kræver et Gold-betalingsmedlemskab. Du kan finde flere oplysninger under Xbox Live Gold-ændringer – ofte stillede spørgsmål.
  • Have mindst 75 MB (megabyte) ledig lagerplads på Xbox 360-konsollen eller på en tilsluttet hukommelsesenhed

Download Xbox Live-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg Browse Apps.
  3. Find og vælg den relevante app. Appen downloades og startes automatisk.

Du kan starte Xbox Live-appen senere ved at gå til Apps og vælge appen.

Har du stadig problemer?

Hvis du efter at have fulgt denne vejledning ikke kan få appen til at virke, kan den pågældende app kræve mere specifikke installationsanvisninger. Find den pågældende app på Apps for at få mere hjælp.