Konfigurer og foretag fejlfinding af Xbox LIVE-apps

Vil du prøve nye spil på din Xbox-konsol? Eller se film, surfe på nettet eller få kontakt med dine venner? Få at vide, hvordan du finder og downloader apps, så du kan gøre disse ting på Xbox 360. Find også ud af, hvordan du foretager fejlfinding af Xbox LIVE-apps på din konsol, computer eller bærbare enhed.

Find og download apps på din Xbox-konsol

Find apps til din Xbox

Vælg blandt en lang række apps, som du kan downloade til din Xbox-konsol. Nogle kræver et Xbox LIVE Gold-medlemskab, men andre kan bruges med et Xbox LIVE gratis medlemskab. De fleste tager blot et par minutter at installere. Vælg blandt musikapps, spil, film og tv, fitness, sport m.m.

Bemærk! Nogle apps kræver et ekstra abonnement til den pågældende apps tjeneste.

picture

Fejlfinding i forbindelse med Xbox LIVE-apps på Xbox 360

Find ud af, hvordan du kan afhjælpe problemer, der måtte være med Xbox LIVE-apps på din Xbox 360-konsol.

Fejlfinding i forbindelse med Xbox-apps på din pc med Windows 8

Har du problemer med en Xbox-app på din pc med Windows 8? Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af og afhjælper almindelige problemer.

picture

SmartGlass gør det muligt for din pc at oprette forbindelse til din Xbox-konsol. Hvis du har problemer med SmartGlass, kan du læse om, hvordan du foretager fejlfinding af almindelige forbindelses- og ydelsesproblemer.

Afhjælp SmartGlass-forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder

SmartGlass gør det også muligt for dine mobilenheder at oprette forbindelse til din Xbox. Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af almindelige forbindelses- og ydelsesproblemer, der måtte være med SmartGlass på dine bærbare enheder.