Fejlfinding af problemer med Channel 9-appen

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser problemer med Channel 9-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Channel 9-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Channel 9 svarer ikke

Hvis Channel 9-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (sandsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Channel 9".
  6. Vælg Slet.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Channel 9.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Channel 9-appen.

Programfejl

• Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Channel 9 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  1. Gå til siden Xbox Live-status, og kontrollér, om der er problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er rapporteret nogen problemer, og du får vist en af fejlmeddelelserne, når du forsøger at starte Channel 9-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. ét minut og derefter starte appen igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist denne fejl, skal du slette og geninstallere Channel 9-appen.
  4. Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  1. Hvis du får vist en af disse fejl, skal du vente i ca. ét minut og derefter prøve at få adgang til programmet igen.
  2. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du vælge et andet program, du kan se.

Hvis du vil kontakte Channel 9 i forbindelse med en indholdsfejl, skal du gå til http://channel9.msdn.com/contactus.