Installer og se indhold i Channel 9-appen

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge Channel 9-appen, kræver det følgende:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 125 MB ledig plads.

Download Channel 9-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter Channel 9.
  4. Vælg Channel 9 for at downloade og installere appen. Når den er downloadet, kan du søge efter og få vist oplysninger om tilgængeligt indhold.

Hvis du vil starte Channel 9-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Channel 9.

Se Channel 9

1. Gå til apps, vælg My Apps, og vælg derefter Channel 9.
  2. Fra Featured-hubben kan du få vist de mest sete programmer (Most Viewed) eller det nyeste indhold (Fresh ), der er tilføjet i appen.
  1. Naviger til Shows, Series eller Events for at søge efter indhold, eller søg efter specifikke programtitler fra Search -hubben.
  2. Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender Channel 9-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Channel 9-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.