Fejlfinding i forbindelse med Crunchyroll-appen på Xbox 360

Oversigt

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Crunchyroll-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis indholdet ikke afspilles jævnt i Crunchyroll-appen, er der muligvis et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Lyd- og videoproblemer på Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Crunchyroll-appen svarer ikke

Hvis Crunchyroll-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Fra Xbox Dashboard skal du gå til Settings og derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Crunchyroll.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå til apps fra Xbox Dashboard og derefter til Browse Apps eller Search Apps.
  8. Gå til eller søg efter Crunchyroll, og vælg derefter appen.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Crunchyroll-appen.

• Forbindelsesfejl
    • Sorry, the Crunchyroll server failed to respond. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
    • The Crunchyroll server is not available at this time.

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du gå til Tjenestestatus for at sikre dig, at der ikke er nogen problemer med Xbox Live eller Crunchyroll-appen.

Hvis der ikke er nogen problemer med Xbox Live, og du får vist en af disse fejlmeddelelser, når du forsøger at starte Crunchyroll-appen, skal du vente i ca. et minut og derefter prøve at starte appen igen. Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser, efter du har genstartet appen, skal du prøve at slette og derefter geninstallere appen.

Hvis du fortsat får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du se Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse og prøve at forbedre forbindelseshastigheden.

Hvis ingen af disse løsninger virker, skal du kontakte Xbox Support.

• Kontofejl
    • You must be a Premium member to use this app.
      Please visit www.crunchyroll.com/xbox to start your free trial.
    • {0} or All-Access membership is required for this content

Hvis du får en af disse fejlmeddelelser, betyder det, at der er et problem med din Crunchyroll-konto. Crunchyroll tilbyder følgende tre typer betalingskonti:

• Anime Premium = Kun anime
    • Drama Premium = Kun drama
    • All-Access = Både anime og drama

Den betalingskonto, som brugeren opretter, afgør, hvilket indhold brugeren kan se med Crunchyroll-appen. Brugere, der ikke har et abonnement, skal gå ind på crunchyroll.com/xbox og oprette én af disse konti.

Hvis du har brug for support til din Crunchyroll-konto, skal du kontakte Crunchyroll på websiden Contact Us.

• Appfejl
    • You have no recently watched items.

Bemærk! Du burde få vist alt det indhold, som du har set for nylig, når du vælger feltet History i hubben Queue.

• You have no items in your queue. Browse and add shows that interest you to keep track.

Bemærk! Når du vælger noget indhold, som du vil se, får du mulighed for at føje det til indholdskøen ved hjælp af feltet Add to Queue.

Hvis oversigten over indhold, som du har set, ikke vises, eller hvis du ikke kan se det indhold, du har føjet til køen, i My Queue, skal du kontakte Crunchyroll via websiden Contact Us og fortælle dem om fejlen.

• Tilgængelighedsfejl
    • Sorry, there are no results matching the selected series/season combination.
    • Sorry, no items were found.
    • Sorry, this video is currently unavailable. Please contact us at support@crunchyroll.com for more information.
    • We're sorry. We couldn't find any item matching this search. Please try something else.
    • Sorry, could not find any related series for this show.
    • There are no results matching the selected filter. Please modify your criteria to see results.
    • This video has not been released yet. It will be available for Premium Members in {0}.
    • Sorry, the item you're interested in is no longer available.

Hvis du modtager en af disse fejlmeddelelser, skal du gå tilbage til den forrige menu i appen og vælge noget andet indhold, som du vil se. Du kan underrette Crunchyroll om disse fejl ved at gå til siden Contact Us på Crunchyroll-webstedet.