Konfigurer Crunchyroll-appen på Xbox 360

Om Crunchyroll

Med Crunchyroll-appen kan brugerne se både anime og koreanske tv-dramaer via deres Xbox 360-konsol.

Løsninger

Krav til app

Hvis du vil bruge Crunchyroll-appen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 71 MB ledig lagerplads.
  • Du skal have en Crunchyroll-konto.

Download Crunchyroll-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Crunchyroll.
  4. Vælg Crunchyroll for at downloade og installere appen.
  5. Når den er downloadet, starter appen automatisk, og du kan gennemse kataloget og se detaljer om tilgængeligt indhold.

Hvis du vil starte Crunchyroll-appen senere, skal du gå til Video, My Video Apps og derefter Crunchyroll.

Tilføj eller fjern tilknytning mellem din Xbox 360-konsol og din Crunchyroll-konto

Tilknyt din konsol til din Crunchyroll-konto

Når du starter Crunchyroll-appen, bliver du bedt om at logge på. Du skal have en Crunchyroll-konto for at kunne logge på. Crunchyroll tilbyder tre typer betalingskonti:

• Anime Premium. Brug Crunchyroll-appen til at se anime.
  • Drama Premium. Brug Crunchyroll-appen til at se koreanske tv-dramaer.
  • All-Access. Brug Crunchyroll-appen til at se anime og koreanske tv-dramaer.

Hvis du har brug for support til din Crunchyroll-konto, skal du kontakte Crunchyroll via deres webside Contact Us.

Sådan logger du på, når du har startet Crunchyroll-appen:

1. Vælg Log in på skærmbilledet Welcome to Crunchyroll.
  2. Skriv den mailadresse (eller det brugernavn) og den adgangskode, der er knyttet til din Crunchyroll-konto, i felterne Email or Username og Password.
  3. Vælg Log in.

Når du er logget på din Crunchyroll-konto, bliver du ikke bedt om at logge på igen, medmindre du logger af fra Crunchyroll-appen på din Xbox 360-konsol.

Fjern tilknytningen mellem din konsol og din Crunchyroll-konto

1. Vælg Account info i hubben Settings i Crunchyroll-appen.
  2. Vælg Log out.

Administrer din Crunchyroll-konto

Hvis du har brug for support til din Crunchyroll-konto, skal du kontakte Crunchyroll via deres webside Contact Us.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at styre, hvad du deler via Xbox Live, anvender Crunchyroll-appen de indstillinger, du har valgt. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Crunchyroll-appen. Hvis du vil afspille et låst element, skal en voksen person angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.