Fejlfind Dailymotion på Xbox 360

Løsninger

Brug følgende oplysninger til at løse problemer i forbindelse med Dailymotion.

Dailymotion-videoer afspilles ikke jævnt

Hvis Dailymotion-videoer ikke afspilles jævnt på konsollen, kan du prøve følgende:

Dailymotion app'en svarer ikke

Hvis Dailymotion-app'en ikke svarer, skal du slette app'en og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (det er som regel en harddisk).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til Dailymotion.
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox-startsiden.
  8. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  9. Gå til eller søg efter Dailymotion.
  10. Vælg Dailymotion for at hente app'en.

Få support

Både Dailymotion og Microsoft yder support til Dailymotion på Xbox Live. Følgende oplysninger giver et overblik over, hvilke supportområder virksomhederne hver især dækker:

Dailymotion-support

Se Dailymotion’s ofte stillede spørgsmål, hvis du har spørgsmål i forbindelse med:

• Dailymotion-programmerings- og forespørgselsproblemer
  • Dailymotion-kontostyring

Xbox-support

Xbox Support yder hjælp til følgende emner:

• Brug af Dailymotion-app'en
  • Opsætning af Xbox Live-kontoen
  • Xbox Live – fakturering og service

Oplysninger om forældrekontroller

Der er noget Dailymotion-indhold, som de forældrekontroller, du angiver for Xbox 360, ikke gælder for. Når du første gang starter Dailymotion-app'en, vises denne meddelelse:

Nogle Xbox 360-indholdskontroller gælder muligvis ikke for noget indhold på Dailymotion.

Dailymotion giver adgang til indhold, der ikke er egnet for børn og teenagers.

Når du får vist denne meddelelse, har du mulighed for at vælge Accept eller Refuse. Hvis du klikker på Refuse, starter app'en ikke, og du vender tilbage til siden My apps.