Installation af Dailymotion-appen

Se Dailymotion-videoer på konsollen

picture

Brug Dailymotion-appen til at se Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Dailymotion indeholder alt fra dine foretrukne populære videoer til musikvideoer og tv-programmer.

Hvis du vil bruge Dailymotion-appen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto
  • Have mindst 83 MB (megabyte) ledig plads.

Installer Dailymotion-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Apps Marketplace.
  3. Gå til eller søg efter Dailymotion.
  4. Vælg Dailymotion for at downloade appen. Vælg Free Download, og vælg derefter Confirm Download.

Du kan nu se Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Senere når du vil starte Dailymotion-appen, skal du gå til Video, My Video Apps og derefter vælge Dailymotion.