Konfigurer og brug Dailymotion-appen på Xbox 360

Oversigt

Brug Dailymotion-appen til at se Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Dailymotion indeholder alt fra dine foretrukne virale videoer til musikvideoer og tv-serier.

Løsning

Krav til app

Hvis du vil bruge Dailymotion-appen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du ska have mindst 83 MB ledig plads.

Download Dailymotion-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter Dailymotion.
  4. Vælg Dailymotion, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase.

Hvis du vil starte Dailymotion-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Dailymotion.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at styre, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger Dailymotion-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i Dailymotion-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.