Fejlfinding i forbindelse med Eurosport Player-appen på Xbox 360

På denne side

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Eurosport Player-appen ikke fungerer problemfrit på konsollen, er der muligvis et forbindelsesproblem. Se Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Eurosport Player-appen svarer ikke

Hvis Eurosport Player-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard og derefter til System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Eurosport Player".
  6. Vælg Delete.
  7. Gå tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Browse Apps, og vælg derefter Eurosport Player.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du bruge Eurosport Player-appen.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, Eurosport Player isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Service unavailable
  • An error occurred, please try again later.

Du kan prøve at afhjælpe disse fejl med følgende løsninger:

• Gå til Tjenestestatus, og se, om der er aktuelle problemer med Xbox Live eller Eurosport Player-appen.
  • Hvis der ikke er nogen aktuelle problemer, og du får vist fejlmeddelelsen igen, når du forsøger at starte Eurosport Player-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. et minut og derefter starte den igen.
  • Hvis du bliver ved med at få fejlen, skal du slette Eurosport Player-appen og installere den igen ved hjælp af de tidligere viste trin.

Hvis du fortsat får vist denne fejlmeddelelse, skal du kontakte Xbox Support.

Bemærk! Eurosport Player er ansvarlig for problemer med indholdet i Eurosport Player-appen. Du kan kontakte Eurosport på eurosportplayer.com.

Dataadgangsfejl

Failed data access. Please, try again.

Denne fejlmeddelelse vises, når lagringsfunktionen er beskadiget. Du kan løse dette problem ved at slette Eurosport Player-appen og installere den igen ved hjælp af de tidligere viste trin.

Hvis du stadig får fejlen, skal du kontakte Xbox Support.

Generel fejl

An error occurred, please try again or visit FAQ

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er problemer med at knytte din Eurosport Player-konto til dit Xbox-gamertag. Du kan prøve at afhjælpe fejlen med følgende løsninger:

• Tjek dit brugernavn og din adgangskode, og prøv at logge på appen igen.
  • Hvis du fortsat får vist denne fejlmeddelelse, når du prøver at logge på, skal du lukke appen. Prøv derefter at starte appen og logge på igen.

Hvis du stadig får fejlen, skal du kontakte Xbox Support.