Konfigurer og brug Eurosport Player-appen på Xbox 360

Oversigt

Eurosport Player-appen giver dig ubegrænset adgang til Eurosport-kanalerne. Du kan se eksklusivt indhold live og "on demand" på din Xbox 360-konsol.

Løsninger

Krav til app

Hvis du vil se Eurosport Player på din Xbox 360-konsol, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 125 MB ledig lagerplads.
  • Du skal have en aktiv Eurosport-konto og den adgangskode og mailadresse, som du bruger til denne konto.

Download Eurosport Player-appen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter Eurosport Player.
  4. Vælg Eurosport Player for at downloade og installere appen.
  5. Når den er downloadet, starter appen automatisk, og du kan gennemse kataloget og se detaljer om det tilgængelige indhold.

Hvis du vil starte Eurosport Player-appen på et senere tidspunkt, skal du gå til TV & Movies, My Video Apps og derefter Eurosport Player.

Se Eurosport Player

Første gang du starter appen, får du tre valgmuligheder.

1. mulighed: Hvis du ikke har en aktiv Eurosport Player-konto

Hvis du ikke har en aktiv Eurosport Player-konto, skal du vælge Subscribe. Du bliver bedt om at skrive en mailadresse, som Eurosport kan sende en introduktionsmail til. I denne mail får du hjælp til at oprette et abonnement. Mailen sendes fra support-com@eurosport.com, og den guider dig gennem abonnementsprocessen. Du bliver bedt om at gøre følgende:

• Vælg det tilbud, du foretrækker.
  • Læs og acceptér de specifikke salgsbetingelser.
  • Vælg din betalingsmåde, og bekræft dit abonnement.
  • Angiv dine kreditkortoplysninger på den sikre betalingsside, og bekræft betalingen.

Når din betaling er blevet bekræftet, får du med det samme adgang til Eurosport Player på din Xbox 360.

2. mulighed: Hvis du har en aktiv Eurosport Player-konto

Hvis du har en aktiv Eurosport-konto, skal du vælge Log In. Skriv derefter den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til din Eurosport-konto.

3. mulighed: Hvis du ikke har en aktivt Eurosport Player-konto, men gerne vil prøve Eurosport-appen gratis

Vælg Explore for at gennemse appen gratis. Du bliver bedt om at logge på eller abonnere, før du kan få adgang til at se indhold.

Fra Live-hubben kan du gøre følgende:

• Se alle de udvalgte live-programmer, der vises i midten af hubben.
  • Gå til On demand for at gennemse det indhold, der har været vist i Live-hubben i løbet af de seneste syv dage, eller søg efter titel i Search-hubben.
  • Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Administrer din konto

Du kan administrere din konto fra sektionen "My Account" på webstedet Eurosport Player.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger børnesikring til at styre, hvilke film og tv-programmer der kan ses med Xbox Live, følger Eurosport Player-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger børnesikring til at spærre for visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et ikon for "forbudt video" i Eurosport Player-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.