Hjælp til Every Street United-appen på Xbox 360

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis Every Street United-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Support til lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

Every Street United-appen svarer ikke

Hvis Every Street United-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér Every Street United-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter Every Street United-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge Every Street United-appen.

Programfejl

• Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Every Street United server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Every Street United Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.
  • An Error Has Occurred. Sorry, that didn't work for some reason.
  • Unable to download channels data. Please try again later. There was a problem signing you in. Please try again later.
  • There was a problem collecting your preferences. Please try again later.
  • There was a problem downloading application resources. Please try again later.
  • There was a problem saving your vote. Please try again later.
  • There was a problem retrieving poll results. Please try again later.
  • There was a problem initializing the application. Please try again later.

Gå til Xbox Live status, og tjek, om der er rapporteret nogen aktuelle problemer med tjenesten. Hvis der ikke er rapporteret nogen problemer, og du får vist fejlmeddelelsen, når du forsøger at starte Every Street United-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. ét minut og derefter starte appen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, skal du slette og geninstallere Every Street United-appen.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, this video isn't available right now. Please try again later.
  • The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.

Hvis du får vist en af disse fejl, skal du vente i ca. ét minut og derefter prøve at udføre handlingen igen.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du vælge et andet program, du kan se.

Hvis du vil give Xbox besked om indholdsfejlen, skal du kontakte Xbox Support.