Installer og se Every Street United-appen på Xbox 360

Oversigt

Få at vide, hvordan du konfigurerer og bruger Every Street United-appen på din Xbox 360-konsol.

Løsninger

Krav til app

Hvis du vil bruge Every Street United-appen, kræver det følgende:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 409 MB ledig plads.

Download Every Street United-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter Every Street United.
  4. Vælg Every Street United for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte Every Street United-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter Every Street United.

Se Every Street United

Gå til Video, My Video App og derefter Every Street United på din Xbox 360-konsol.

1. Vælg PRESS START, når du ser skærmbilledet Every Street United.
  1. Når du er i appen, kan du rulle ned i venstre side af skærmen for at vælge Episodes, Players, Fan Voting, Scene Search eller Xbox Originals. Du kan også navigere i en af disse hubs for at gennemse yderligere indhold.
  1. Tryk på Y for at åbne APP MENU, hvis du vil skifte bruger, se controllerindstillinger, bruge Kinect Tuner eller afslutte Every Street United.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-programmer der kan ses via Xbox Live på din konsol, anvender Every Street United-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger børnesikring til at spærre for visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et ikon for "forbudt video" i Every Street United-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.