Fejlfinding af problemer med France 24-appen

Oversigt

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser problemer med France 24-appen på Xbox 360.

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis France 24-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af problemer med Xbox Live-forbindelsen.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

France 24-appen svarer ikke

Hvis France 24-appen ikke svarer, skal du slette den og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Lager.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "France 24".
  6. Vælg Slet.
  7. Gå til apps fra Xbox Dashboard, og vælg derefter Browse apps.
  8. Vælg France 24-appen.
  9. Vælg Confirm Download for at downloade og installere appen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge France 24-appen.

Forbindelsesfejl

• Sorry, the France 24 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • France 24 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Gå til www.xbox.com/status, og kontrollér, om der er problemer med tjenesteudbyderen.
    2. Hvis der ikke er nogen problemer med tjenesteudbyderen, og du får vist denne fejlmeddelelse, når du forsøger at starte France 24-appen eller indhold i appen, skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte appen igen.
    3. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du slette France 24-appen og installere den igen.
    4. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.
    5. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter Support direkte, på http://support.xbox.com/contact-us

Bemærk! France 24 er ansvarlig for problemer med indholdet af France 24-appen. Du kan kontakte dem ved at besøge siden Kontakt os.

Tilgængelighedsfejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  • Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte indholdet igen.
    2. Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se.

Hvis du vil rapportere en indholdsfejl til France 24, skal du kontakte France 24 via deres websted på http://www.france24.com/en/contact-us.