Installer og se indhold i France 24-appen

Oversigt

Find ud af, hvordan du installerer France 24-appen og ser indhold i France 24 via Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Krav til app

Hvis du vil bruge France 24-appen, kræver det følgende:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 119 MB ledig plads

Download France 24-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Søg efter France 24.
  4. Vælg France 24 for at downloade og installere appen. Når appen er downloadet, startes den automatisk, og du kan gennemse det tilgængelige indhold og få vist detaljer om de enkelte elementer.

Hvis du vil starte France 24-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter France 24.

Se indhold i France 24

1. Hvis du vil se indhold i France 24, skal du vælge mellem Top Stories, Latest news bulletins eller TV shows.
  1. Gå til den video, du gerne vil se, og tryk på A-knappen på controlleren.
  2. Du kan også søge efter indhold.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender France 24-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontrol til at begrænse adgangen til visse tv-programmer, bliver disse programmer markeret med et "restricted"-ikon i France 24-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.