GAIAM TV-app på Xbox 360

GAIAM TV er en streamet medietjeneste, der giver dig masser af muligheder for at udvikle dig og få nye indsigter. Her er lige fra yoga-klasser, som giver ny energi, til inspirerende dokumentarer og banebrydende nye programmer. GAIAM TV flytter flere grænser end de almindelige mainstreammedier og viser dig nye perspektiver på vores foranderlige verden.

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge GAIAM TV-appen, skal du opfylde disse krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du skal have mindst 134 MB ledig plads.
  • Du skal have et abonnement på GAIAM TV.

Download GAIAM TV-appen

Udfør disse trin for at downloade appen:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gå til eller søg efter GAIAM TV-appen.
  4. Gå ind på webstedet http://gaiamtv.com/xbox for at abonnere på GAIAM TV.
  5. Vælg GAIAM TV, og vælg derefter Download.
  6. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis du vil starte GAIAM TV-appen senere, skal du gå til apps, My Apps og derefter vælge GAIAM TV.

Konfigurer GAIAM TV-appen på Xbox 360

Første gang du starter GAIAM TV-appen på Xbox 360, skal du logge på din GAIAM TV-konto.

1. Sørg for, at du abonnerer på en GAIAM TV-konto.
  2. Gå til apps, vælg My Apps, og vælg derefter GAIAM TV.
  3. Log på med din GAIAM TV-konto.

Administrer din GAIAM-konto

Du kan administrere din GAIAM TV-konto fra en browser på en enhed med internetadgang. Gå ind på GAIAM TV-brugerkonto, og log på med dine GAIAM-kontooplysninger.

Hvis du vil have hjælp til din GAIAM TV-konto, skal du se GAIAM TV Support.

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Hvis du bruger Børnesikring til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, følger GAIAM TV-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger børnesikring til at spærre adgangen til visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et "forbudt"-ikon i GAIAM TV-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan adgange til Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.

Fejlfinding

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis GAIAM TV-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Lyd- eller billedproblemer på Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer billeder eller lyd af god kvalitet til din app, kan du se Lyd- eller videoproblemer i en app på Xbox 360.

GAIAM TV-appen svarer ikke

Hvis GAIAM TV-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér GAIAM TV-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter GAIAM TV-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.
Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge GAIAM TV-appen.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry, the GAIAM TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • GAIAM TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Gør følgende for at løse problemet:

1. Gå til www.xbox.com/status, og tjek, om der er problemer med tjenesteudbyderen.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer, og du får vist denne fejlmeddelelse, når du forsøger at starte GAIAM TV-appen eller indhold i appen, skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte appen igen.
  3. Hvis du bliver ved med at få vist fejlen, skal du slette GAIAM TV-appen og installere den igen.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.

GAIAM TV er ansvarlig for alt indholdet i appen. Hvis du vil rapportere en fejl i indholdet i appen, skal du gå til www.gaiamtv.com/contact.

Videofejl

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

For at løse dette problem skal du vente i ca. et minut. Prøv derefter at starte indholdet igen.

Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du gå tilbage til den forrige menu og vælge noget andet indhold, som du vil se. Gå til www.gaiamtv.com/contact for at rapportere indholdsfejlen til GAIAM TV.