Med Groove kan du lytte til sange og se musikvideoer på Xbox 360

Stream musik og musikvideoer via din Xbox 360-konsol

Med Groove kan du streame musik og musikvideoer fra Windows Store til din Xbox 360. Med et Groove Music Pass får du adgang til tusindvis af sange og musikvideoer direkte via konsollen. Sådan gør du:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Musik, og vælg Groove Musik-appen

Bemærk! Hvis du ikke har hentet Groove Musik-appen, eller hvis der er behov for en opdatering, hentes appen automatisk.

Find eller søg efter musik og musikvideoer. Vælg en sang, afspilningsliste eller musikvideo, som du vil streame.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge min Groove-skysamling på min Xbox-konsol?

Med et Groove Music Pass-abonnement får du adgang til din Groove-skysamling, herunder den musik og de afspilningslister, som du opretter på din konsol. Du kan også få adgang til skysamlingen fra en computer, der kører Windows 10 eller Windows 8.1, eller fra en Windows Phone.

Hvordan kan jeg se gratis musikvideoer?

Med et Groove Music Pass-abonnement kan du streame musikvideoer helt gratis til din Xbox 360-konsol. Hvis du vil vide mere om, hvordan du streamer videoer, skal du se Find ud af, om du skal streame eller downloade Film og tv-indhold til din Xbox 360.

Hvad skal jeg bruge for at kunne afspille musik og musikvideoer på min Xbox-konsol?

Du skal have et Groove Music Pass for at kunne afspille musik eller musikvideoer på din konsol.

Hvis du ikke har et Music Pass, kan du stadig gå på opdagelse i Groove.

Jeg har problemer med at starte Groove Musik-appen på min Xbox-konsol.

Prøv at slette appen, og installer den derefter igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed (sandsynligvis harddisken eller hukommelsesenheden).
  3. Vælg Spil og apps.
  4. Rul ned til appen Groove Musik.
  5. Vælg Y, og vælg derefter Delete.
  6. Gå tilbage til Xbox Home, gå til Recent, og start Groove Musik-appen igen.

Kan jeg bruge mit Groove Music Pass på flere konti?

Nej. Et Music Pass kan kun knyttes til én Xbox Live-konto eller ét gamertag.

Hvordan fornyer eller annullerer jeg mit Groove Music Pass eller administrerer min Groove Musik-konto?

Du kan ændre og administrere alle dine fakturerings- og kontooplysninger ved at logge på din Microsoft-konto.