Hjælp til HBO Nordic-appen på Xbox 360

Problemer med Xbox Live-forbindelsen

Hvis HBO Nordic-appen ikke fungerer korrekt på konsollen, kan det skyldes et forbindelsesproblem. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Xbox 360-lyd/videoproblemer

Hvis Xbox 360-konsollen ikke leverer video eller lyd af god kvalitet, kan du se Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360.

HBO Nordic-appen svarer ikke

Hvis HBO Nordic-appen ikke svarer, skal du slette og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og markér HBO Nordic-appen. Tryk på Y-knappen for at få adgang til Game Options.
  6. Vælg Delete, og bekræft derefter, at du vil slette alle de elementer, der er relateret til appen.
  7. Gå tilbage til Dashboard.
  8. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Gå til eller søg efter HBO Nordic-appen, og vælg den.
  10. Vælg Download, og vælg derefter Confirm Purchase for at downloade og installere appen.

Hvis appen stadig ikke svarer, skal du kontakte Xbox Support.

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge HBO Nordic-appen.

Forbindelsesfejl

• HBO Nordic Server Unavailable
    Sorry, HBO Nordic isn't available right now. Please try again later. For more information, go to
    www.xbox.com/status.
  • Sorry, the HBO Nordic server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Sorry, watchlist service isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • This application is currently experiencing some issues. Please restart the application.

Gå til Service status, og tjek, om der er aktuelle problemer med tjenesten.

Hvis der ikke er nogen aktuelle problemer, og du får vist fejlmeddelelsen, når du forsøger at starte HBO Nordic-appen eller prøver at få adgang til indhold i appen, skal du vente i ca. et minut og derefter starte appen igen.

Hvis du bliver ved med at få vist denne fejl, skal du slette og geninstallere HBO Nordic-appen.

Hvis problemet ikke løses, skal du kontakte Xbox Support.

Tilgængelighedsfejl

• Sorry for the wait. If you want, you can keep waiting or go back to the previous screen.
  • Video unavailable. Sorry, the video you're interested in is no longer available.
  • The content you have selected is premium content and is not yet available for playback on the Xbox.
  • The video is currently not available.

Hvis du får en af disse fejl, skal du vælge at se et andet program.

Hvis du vil anmelde indholdsfejl, skal du kontakte HBO Nordic:

HBO Nordic-support har åbent:
Man-fre kl. 10-20
lør-søn kl. 12-18