Konfigurer og brug HBO Nordic-appen på Xbox 360

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge HBO Nordic-appen, skal du:

• Være logget på en Xbox Live-konto
  • Have mindst 120 MB ledig plads
  • Have et aktivt HBO-abonnement (påkrævet)

Download HBO Nordic-appen

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Gennemse eller søg efter HBO Nordic-appen.
  4. Vælg HBO Nordic, og vælg derefter Download.
  5. Vælg Confirm Purchase for at downloade og installere appen.
  1. Når du har fuldført aktiveringsprocessen, kan du gennemse appen og se detaljer om det tilgængelige indhold. (Du kan få hjælp til aktiveringen i det næste afsnit "Aktivér og se HBO Nordic").

Hvis du vil starte HBO Nordic på et senere tidspunkt, skal du gå til apps, My Apps og derefter HBO Nordic.

Aktivér og se HBO Nordic

Gå til apps, My Apps og derefter HBO Nordic.

• Når du har aktiveret appen, bliver du ikke bedt om det igen.
  • Fra HBO-hubben kan du gøre følgende:
    • Se alle de udvalgte programmer, der vises i midten.
    • Vælg Currently Watching for at fortsætte med at se et program eller en serie, derfra hvor du er kommet til, eller åbn din Watchlist for at vælge indhold, som du tidligere har føjet til listen.
    • Du kan få flere valgmuligheder ved at navigere til series eller movies og søge efter andet indhold.
    • Vælg noget, du vil se, og vælg derefter Play.

Når du starter appen, bliver du bedt om at logge på.

1. Vælg Activate your device nederst til højre.
  1. Der vises en aktiveringskode på skærmen Activate.
  1. På en internetaktiveret enhed, f.eks en pc eller smartphone, skal du gå til hbonordic.com/settings/devices i din browser.
  2. Log på webstedet ved hjælp af dine legitimationsoplysninger til HBO Nordic.
  1. Skriv koden fra Xbox-skærmen Activate i Activate-vinduet i browseren. Vælg knappen AUTHORIZE.
  1. Du får vist en enhedsbeskrivelse, som du kan redigere. Vælg knappen Accept for at registrere dig. Du får vist meddelelsen "Authorization token accepted", når registreringen er fuldført.

Når du er logget på, vil du ikke blive bedt om at gøre det igen på denne konsol, medmindre du logger af inde på HBO Nordic-webstedet. Din HBO Nordic-konto skal godkendes på hver ekstra konsol, du bruger. Du kan registrere op til fem forskellige enheder. Hvis du vil tilføje en ny enhed, efter du har nået grænsen på fem enheder, skal du fjerne en enhed fra listen, før du kan tilføje en ny. Du kan fjerne én enhed hver måned og op til seks enheder pr. år. Administrationen af enheder kan kun udføre på HBO Nordic-webstedet.

Skift sprog, eller indstil undertekster

Hvis du vil slå undertekster til eller fra eller ændre sproget til finsk, svensk, dansk eller norsk, skal du gå til settings-hubben.

1. Vælg Subtitles i settings-hubben.
  2. Vælg dit foretrukne sprog (finsk, svensk, dansk eller norsk) for at slå undertekster til.
  3. Vælg Off , hvis du vil slå dem fra på et senere tidspunkt.

Administrer din HBO Nordic-konto

Hvis du vil have hjælp til din konto, kan du kontakte HBO Nordic:

HBO Nordic-support har åbent:
Mandag-fredag kl. 10-20
Lørdag-søndag kl. 12-18

Brug Børnesikring til at styre adgang til indhold

Note Gælder kun for Norge.

Hvis du bruger Børnesikring til at kontrollere, hvilken slags film og tv-serier der kan ses via Xbox Live på konsollen, anvender HBO Nordic-appen disse indstillinger. Hvis du f.eks. bruger forældrekontroller til at spærre for adgangen til visse typer tv-programmer, vil disse programmer blive markeret med et ikon for "forbudt video" i HBO Nordic-appen. Hvis du vil afspille et element, du ikke har adgang til, skal en voksen angive adgangskoden til Børnesikring.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Xbox Live-indhold begrænses ved hjælp af Børnesikring, under Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live.