Konfigurer og brug HDD Eraser-appen på Xbox 360

Appen HDD Eraser bruges til at formatere flashhukommelsen og harddisken på din Xbox 360 og fjerne alt bortset fra operativsystemet. Denne app vil fuldstændigt og permanent slette alle brugerdata og sikre, at ingen kan genskabe eller få adgang til din personlige oplysninger på harddisken eller i flashhukommelsen, efter at du har brugt appen.

På denne side

Krav til app

Hvis du vil bruge HDD Eraser-appen, kræver det, at du opfylder følgende krav:

• Du skal være logget på en Xbox Live-konto
  • Du skal have mindst 12 MB ledig plads

Download appen HDD Eraser

1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen.
  2. Gå til apps, og vælg derefter Browse Apps.
  3. Find og vælg HDD Eraser for at downloade og installere appen. Efter download ændres feltet Download til Play Now. Vælg Play Now for at bruge appen.

Hvis du vil starte appen HDD Eraser senere, skal du gå til video, My Video Apps og derefter HDD Eraser.

Kør HDD Eraser

Gå til Browse Apps i hubben Apps. Vælg See All i hubben Social, vælg HDD Eraser, og vælg derefter Play now.

1. Når appen er åbnet, skal du lige gennem et par trin for at bekræfte, at du ønsker at slette alle data fra flashhukommelsen og harddisken. Vælg A for at fortsætte.
  1. På næste skærm advares du om, at alle data på din Xbox 360-konsol vil blive slettet. Vælg A igen for at fortsætte.
  1. Appen HDD Eraser beregner, hvor meget data, der vil blive slettet.

På skærmen vises der derefter et skøn over, hvor lang tid det vil tage at slette dine data og nulstille harddisken, så alle data ikke længere kan genskabes. Vælg A for at fortsætte.

1. For at sikre, at du ikke ved et uheld kommer til at køre appen HDD Eraser. vil du blive bedt om at angive en knapkombination for at starte sletningsprocessen. På controlleren skal du trykke på knappen Y , derefter på knappen A og til sidst på knappen X for at starte processen.

Når først processen er sat i gang, er det ikke muligt at stoppe den. Sluk ikke for konsollen eller afbryd processen, når først den er startet.

Vigtigt! Hvis strømstikket til konsollen tages ud, eller strømmen forsvinder under formateringen, vil harddisken være uformateret og ubrugelig for din Xbox 360-konsol. Hvis det sker, skal du bruge formateringsfunktionen i menuen System Settings til at genskabe filsystemet på harddisken. Når det er gjort, vil harddisken igen kunne bruges af konsollen. Du kan få vejledning i, hvordan du formaterer en lagerenhed til din Xbox 360-konsol i afsnittet "Formatér en lagerenhed" i Lagerenheder til Xbox 360.